Wypada nam poczekać na ochotników.
k. u. k. Yachtgeschwader
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuTo jest tak, że jak ktoś się waha to ja go przekonam, ale nie znam w ogóle kogoś kto miałby wolny slot i mógłby być potencjalnym trenerem.
Ekhm.....o czym my rozmawiamy?
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuZa cienki jestem w te węzły gordyjskie i inne takei szalupy.
Taki odkrywca?
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑4 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuZa cienki jestem w te węzły gordyjskie i inne takei szalupy.
Taki odkrywca?
Co innego podróżować, a co innego dowodzić elitarnym klubem jachtowym bez żadnego szlachectwa, obycia i ten teges. A co do żeglarstwa ogólnie, tak jestem raczej poniżej przeciętnej.
- Louis Lacroix
- Reakcje:
Herr @Moritz von Oranien-Nassau, czy zarysowała się już jakaś koncepcja/plan dotyczący przebiegu "majówkowego" rejsu ?
Louis Lacroix Präsident der Firma Trieste Marine & Handelsschiffswerft Aktiengesellschaft
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Pomyślałem abyśmy startowali z Fort Jakub na Nowej Kurladii i opłynęłi te dziksze, (może jednak na wszelki wypadek zabiorę uzbrojoną jednostkę ) północne wyspy.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑4 lata temuPomyślałem abyśmy startowali z Fort Jakub na Nowej Kurladii i opłynęłi te dziksze, (może jednak na wszelki wypadek zabiorę uzbrojoną jednostkę
) północne wyspy.
A nie powinniśmy startować tutaj? To chyba nawet oczywiste, że w chociażby w Puli czy Trieście.. i ewentualnie tam płynąć...
Nowa Kurlandia, dla mnie spoko, ale tylko opływamy, czy się zatrzymujemy "na herbatkę"?
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuA nie powinniśmy startować tutaj? To chyba nawet oczywiste, że w chociażby w Puli czy Trieście..
No oczywiście, że start powinien być u nas........no i oczywiście po dobrym bankiecie.
emeryt