Bośniacy...
1.Klasse
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
JA mówiłem o tym co do Julii. Ale spokojnie Baronie... Jak Pan chce to mogę i przełożyć to na pańską drużynę.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Ależ się kolejka szykuje! Na stadionach już szykują noż.... , tas..., macz..., znaczy się nowe przyśpiewki na powstające nowe konflikty.
Czy byłbym wielkim chamem jakbym napisał, że konflikty-to takie sarmackie? Oczywiście bez urazy do obywateli Sarmacji, tak mi się zebrało w całość.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuCzy byłbym wielkim chamem jakbym napisał, że konflikty-to takie sarmackie?
Były jeszcze yoyoncje na Nordacie, gdzie konflikt gonił konflikt, widocznie sarmaci uczyli się od najlepszych
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temuByły jeszcze yoyoncje na Nordacie, gdzie konflikt gonił konflikt, widocznie sarmaci uczyli się od najlepszych
Być może... Dajcie tylko znać, co tam się dzieje Szanowny Namiestniku @Michał Jerzy Potocki. Na ten moment wiem tylko tyle, że Baridas już jest "odłączony" od systemu. Czy Sclavinia i Teutonia też?
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Z tego co się orientuję to dzisiejszej nocy miały się dziać różne rzeczy w Sarmacji i jeszcze nie sprawdzałem. Ale podobno właśnie wymienione miały odejść. Na pewno jeszcze wczoraj wszyscy baridajscy urzędnicy państwowi zostali odwołani. Prokrutes dzisiaj miał odłączać pozostałe kraje, zatem jeśli w nocy nic się nie stało to jeszcze dziś się wydarzy. Sytuację panującą w Sarmacji można porównać do tej w Jugosławii, gdyż konflikt jest skomplikowany, bo są "wrogowie" księcia, Sarmacji, wybranego państwa (np. Teutonia i Starosarmacja (o ile się nie mylę )) zatem łatwo można się pogubić.
Ja teraz czekam na rozwój sytuacji i opadnięcie kurzu, aby zobaczyć co i jak. Wnioskując o obywatelstwo tam, inaczej sobie to wyobrażałem. Jak już wszystko się skończy to zobaczę czy chcę. Bo jednak dopadła mnie taka trochę mikronacyjna chandra. I zaczynam wycofywać się z mikronacji, aby skupiać się na RON, oraz Skarlandzie. Mam parę spraw do dokończenia i potem zwinę się do RON, Skarlandu.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Dziękuję za przedstawienie sytuacji, aczkolwiek chyba sam sprawdę co i jak, ale to dopiero po południu. Na razie nie mam "chęci".
Zobaczymy kto gdzie się przegrupuje, czy faktycznie Sarmacja zostanie tylko z Hasselandem czy jeszcze się coś zadzieje...
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temuMam parę spraw do dokończenia i potem zwinę się do RON, Skarlandu
Smutno słyszeć takie słowa, skoro jest Szanowny, namiestnikiem jednego z księstw... Ja jednak zachęcam do działania, także i tutaj, po co mieć "mikronacyjną chandrę".
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Lubię klimat MAW i jego historie tak realną jak i mikronacyjną, jednak jestem już w Skarlandzie, który także jest czasowo w latach 20. XX wieku.
Jeśli zrezygnuję to mógłbym zostać nawet ambasadorem RON w MAW, lub Ambasadorem Skarlandu w MAW. (Oba stanowiska nieobsadzone.)
Ludzie tworzący MAW to wielcy ludzie, mający pasję i dużo zapału itd. Moze nie byłbym już obywatelem MAW, a gościem zagranicznym, ale na pewno wziąłbym udział w Rajdach, lecz pod inną flagą, oraz nadal prowadziłbym Koronę, (o ile mi pozwolicie). Udzielałbym się i wspierał, jednak już z pewnymi ograniczeniami.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temuale na pewno wziąłbym udział w Rajdach, lecz pod inną flagą, oraz nadal prowadziłbym Koronę, (o ile mi pozwolicie).
Rajdom doda to zapewne kolorytu. Oczywiście, że będzie Pan mógł nadal prowadzić Koronę.
emeryt