Pięć ostatnich meczy Slawonii to dwa zwycięstwa, dwa remisy i jedna porażka.
Jeśli mogę, poprosiłbym o korektę
Konferencje Prasowe XXI MUP Mikrowelt-Meisterschaft w Monarchii
- Ludwik Tomović
- Reakcje:
-
Kto to?
- Ludwik Tomović
- Reakcje:
-
Kto to?
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Ludwik Tomović pisze: ↑4 lata temuPięć ostatnich meczy Slawonii to dwa zwycięstwa, dwa remisy i jedna porażka.
Jeśli mogę, poprosiłbym o korektę
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuNie weryfikowałem tego, ale Sporthirek debituje więc można wybaczyć.
To ja się muszę wytłumaczyć, brałem dane z Hot-o-metera, a tam zapisywane są dane tylko mecze oficjalne.
Drużyna Palatynatu Leocji nie rozegrała ani jednego meczu, stąd w ich profilu widniały same remisy, ewidentny błąd reakcji.
Ale już w przypadku Slawonii i Sclavinii już nie.
Błąd mój polegał też na tym, że powinienem zaznaczyć że przygotowując prezentację bierzemy tylko mecze oficjalne.
emeryt
- Ludwik Tomović
- Reakcje:
-
Kto to?
Ale pięć ostatnich oficjalnych meczów Slawonii to też dwa zwycięstwa, dwa remisy i jedna porażka.
Natomiast jeśli bierzemy pod uwagę pięć ostatnich oficjalnych meczów Sclavinii to wówczas wychodzi 1 zwycięstwo, 1 remis i 3 porażki.
O ile dobrze rozumuję że mecze oficjalne to te ligowe/pucharowe
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Ludwik Tomović pisze: ↑4 lata temuAle pięć ostatnich oficjalnych meczów Slawonii to też dwa zwycięstwa, dwa remisy i jedna porażka.
Tu zgoda.
Ludwik Tomović pisze: ↑4 lata temupięć ostatnich oficjalnych meczów Sclavinii to wówczas wychodzi 1 zwycięstwo, 1 remis i 3 porażki.
A tu wg. hotometra trzy porażki, dwa remisy, a w terminarzu zwycięstwo, remis. trzy porażki i bądź ty mądry?
Za zaistniałe pomyłki redakcja przeprasza.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temuA tu wg. hotometra trzy porażki, dwa remisy, a w terminarzu zwycięstwo, remis. trzy porażki i bądź ty mądry?
Za zaistniałe pomyłki redakcja przeprasza.
Redakcja się nie stresuje, grunt, że artykuł poszedł w świat.
- Ludwik Tomović
- Reakcje:
-
Kto to?
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Szanowni Państwo,
Dzis w godzinach wieczornych odbędzie się specjalna konferencja prasowa z moim udziałem oraz nowym członkiem Komitetu Organizacyjnego, z Namiestnikiem Palatynatu Leocji, Czcigodnym Helwetykiem Romańskim.
Cel wspólnego wystąpienia jest przygotowaną, ale zaskakującą niespodzianką, która będzie miała również ekwiwalent w przyszłości...
Wszystkie zainteresowane media, które chcą wziąć udział w konferencji, zapraszam o zgłaszanie się po akredytajce.