Guedes de Lima pisze: ↑4 lata temuTak, mam swoje zdanie na temat atmosfery tam panującej, która według mnie jest jednym z kluczowych powodów obecnego stanu rzeczy.
Domyślam się zdania Ekscelencji.
Guedes de Lima pisze: ↑4 lata temuTak, mam swoje zdanie na temat atmosfery tam panującej, która według mnie jest jednym z kluczowych powodów obecnego stanu rzeczy.
Domyślam się zdania Ekscelencji.
emeryt
U nas na szczęście atmosfera miła i przyjazna.
@Franz Joseph von Habsburg , spójrz, Papo!
Następni muszą koniecznie Oficjalnie Zakończyć Działalność...
Tak, tak - śledziłem ten wątek i dyskusję tam trwającą. Trochę szkoda, że do pobudzenia aktywności wykorzystano taki temat jak hipotetyczne zakończenie działalności Królestwa. No ale... nie moja sprawa w sumie.
Z takich jeszcze ciekawostek. Duże zmiany w Sclavinii. Konsulat wkrótce odejdzie w zapomnienie, a w jego miejsce powstanie Konfederacja Sclavińska, którą tworzyć będą Sclavinia i Slawonia.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Guedes de Lima pisze: ↑4 lata temuKonsulat wkrótce odejdzie w zapomnienie, a w jego miejsce powstanie Konfederacja Sclavińska, którą tworzyć będą Sclavinia i Slawonia.
Ekscelencjo, jak będzie zależność Konfederacji wobec Sarmacji?
emeryt
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temuGuedes de Lima pisze: ↑4 lata temuKonsulat wkrótce odejdzie w zapomnienie, a w jego miejsce powstanie Konfederacja Sclavińska, którą tworzyć będą Sclavinia i Slawonia.
Ekscelencjo, jak będzie zależność Konfederacji wobec Sarmacji?
Chcemy dążyć w stronę uregulowania relacji stawiającego Konfederację w roli mikronacji stowarzyszonej z Księstwem Sarmacji. Wszystko jednak zależy od negocjacji, które przed władzami reorganizującej się Sclavinii.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Czyli jeśli dobrze rozumiem chodzi o utrzymanie obecnego stanu prawnego, tj. nowe państwo pozostać ma składową Korony Sarmacji, tak jak są nią oba kraje stowarzyszone?
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temu@Franz Joseph von Habsburg , spójrz, Papo!
Następni muszą koniecznie Oficjalnie Zakończyć Działalność...
E, jednak nie. Szkoda by było, Dreamland to jednak kawał historii .