Dział Nieobecności

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Emeryt »

Do Monarchii wrócę po 28 grudnia, do tego czasu moja aktywność będzie śladowa.

emeryt

JCKW Andrew von Habsburg
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Kriegsmarine

Nieprzeczytany post autor: Andrew von Habsburg »

Miłego odpoczynku i wesołych Świąt Ekscelencjo

Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier

Obrazek

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

Podejrzewam, że nieobecność jest również spowodowana pracą. Natomiast ja również życzę "wesołych", choć liczę, że uda nam sie wszystkim popisać jeszcze tuż przed samymi Świętami...

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Emeryt »

Heinz-Werner Grüner pisze: 4 lata temu

Podejrzewam, że nieobecność jest również spowodowana pracą.

Oi, tak!

emeryt

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Coś zapamiętałem! Ostatnio u mnie coś krucho w tej dziedzinie. ;)

Obrazek

Józef Wilhelm Potocki
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Józef Wilhelm Potocki »

Co prawda nie jestem obywatelem MAW a gościem zagranicznym, jednak informuję, że na okres od 24 do 27 będę nieobecny. :-)

/-/ Józef Wilhelm Potocki h. Pilawa
Ambasador Rzeczypospolitej Obojga Narodów w Palatynacie Leocji i Pustkowiach Winków
Przewodniczący Generalitatu Królestwa Skarlandu

Obrazek Obrazek Obrazek

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

A to ci niespodzianka. Chyba jak większość z obywateli. :)

Obrazek

JCKM Franz Leopold I
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Franz Leopold I »

Posłusznie melduję, panie oberlejtnant, że znowuż jestem!

Zapewne nie będzie to dla nikogo kto śledzi nasze forum wielka niespodzianka, aale uznałem że dla porządku potwierdzę to niejako "oficjalnie":
Z przyjemnością informuję, że wróciłem!
Zamierzam na miarę moich możliwości udzielać się na forum aktywnie i konstruktywnie, ale proszę o szczyptę wyrozumiałości w najbliższych dniach, kiedy będę się starał pozałatwiać wszystkie zaległości które w ciągu ostatnich tygodni narosły.
Rzecz jasna, jak zwykle, proszę się upominać jeżeli czegoś jeszcze nie załatwiłem, niestety pamięć mam ograniczoną ;)
Pragnę też przy okazji podziękować wszystkim osobom które pod moją nieobecność dzielnie trwały na posterunku i pomagały nasz K.u K. okręt utrzymać na właściwym kursie - zapewniam że bardziej namacalne wyrazy wdzięczności są w drodze :)

Przyniosłem ze sobą kilka drobnych upominków przy okazji:

• jak informowałem jakiś czas temu nasz serwis prasowy przeszedł niewielki remont :) Wszystkie funkcje działają, a dostęp do publikowania czy komentowania artykułów nie wymaga już osobnego logowania. Wszystko powinno działać automagicznie, w razie problemów proszę krzyczeć ;)
  • wprowadziłem drobne poprawki do szablonu forum, mam nadzieję że poprawią komfort użytkowania, zwłaszcza na urządzeniach mobilnych :) Dalsze zmiany są zaplanowane, najnowsza transza jest nawet w tym momencie na wykończeniu i w trakcie testów.
  • rozpocząłem drobne porządki na forum, tj. usuwanie i przemeblowanie działów i kategorii, a także przenoszenie naprawdę starych treści do Archiwum
  • w imieniu Verwaltungsbureau nawiązałem ścisłą współpracę z AWFP i prezesem @Heinz-Werner Grüner żeby przygotować naprawdę wyjątkowy i niezapomniany v-mundial, kto9w tym roku mamy zaszczyt jako Monarchia organizować - chciałbym przy okazji zaapelować do wszystkich naszych mieszkańców o aktywne włączenie się w przygotowania!

Na tę chwilę to wszystko, ale mam jeszcze kilka niespodzianek w rękawie na później ;)

Obrazek

Michał Jerzy Potocki
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Michał Jerzy Potocki »

Vivat6 Cesarz. Jak już pisałem, obiecuję aktywne włączenie się w pomoc. Mam nadzieję, że moje działania będą zauważalne i zadowalające. :D

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Franz Leopold I pisze: 4 lata temu

Posłusznie melduję, panie oberlejtnant, że znowuż jestem!

Oberlejtnant? A który to?

Z przyjemnością informuję, że wróciłem!

Całe szczęście! Ktos musi do pionu postawić tych konserwatystów. ;)

jak informowałem jakiś czas temu nasz serwis prasowy przeszedł niewielki remont Wszystkie funkcje działają, a dostęp do publikowania czy komentowania artykułów nie wymaga już osobnego logowania. Wszystko powinno działać automagicznie, w razie problemów proszę krzyczeć
wprowadziłem drobne poprawki do szablonu forum, mam nadzieję że poprawią komfort użytkowania, zwłaszcza na urządzeniach mobilnych Dalsze zmiany są zaplanowane, najnowsza transza jest nawet w tym momencie na wykończeniu i w trakcie testów.
rozpocząłem drobne porządki na forum, tj. usuwanie i przemeblowanie działów i kategorii, a także przenoszenie naprawdę starych treści do Archiwum
w imieniu Verwaltungsbureau nawiązałem ścisłą współpracę z AWFP i prezesem @Heinz-Werner Grüner żeby przygotować naprawdę wyjątkowy i niezapomniany v-mundial, kto9w tym roku mamy zaszczyt jako Monarchia organizować - chciałbym przy okazji zaapelować do wszystkich naszych mieszkańców o aktywne włączenie się w przygotowania!

Kiosk, przetestowałem. Działa super. Szablon forum... Do przyzwyczajenia. Porządki, a jakże przydadzą się!
Co do współpracy to na tą chwilę tylko potwierdzam. :)

Obrazek

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Pogawędki”