Do Monarchii wrócę po 28 grudnia, do tego czasu moja aktywność będzie śladowa.
Dział Nieobecności
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Miłego odpoczynku i wesołych Świąt Ekscelencjo
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Józef Wilhelm Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Posłusznie melduję, panie oberlejtnant, że znowuż jestem!
Zapewne nie będzie to dla nikogo kto śledzi nasze forum wielka niespodzianka, aale uznałem że dla porządku potwierdzę to niejako "oficjalnie":
Z przyjemnością informuję, że wróciłem!
Zamierzam na miarę moich możliwości udzielać się na forum aktywnie i konstruktywnie, ale proszę o szczyptę wyrozumiałości w najbliższych dniach, kiedy będę się starał pozałatwiać wszystkie zaległości które w ciągu ostatnich tygodni narosły.
Rzecz jasna, jak zwykle, proszę się upominać jeżeli czegoś jeszcze nie załatwiłem, niestety pamięć mam ograniczoną
Pragnę też przy okazji podziękować wszystkim osobom które pod moją nieobecność dzielnie trwały na posterunku i pomagały nasz K.u K. okręt utrzymać na właściwym kursie - zapewniam że bardziej namacalne wyrazy wdzięczności są w drodze
Przyniosłem ze sobą kilka drobnych upominków przy okazji:
- jak informowałem jakiś czas temu nasz serwis prasowy przeszedł niewielki remont
Wszystkie funkcje działają, a dostęp do publikowania czy komentowania artykułów nie wymaga już osobnego logowania. Wszystko powinno działać automagicznie, w razie problemów proszę krzyczeć
- wprowadziłem drobne poprawki do szablonu forum, mam nadzieję że poprawią komfort użytkowania, zwłaszcza na urządzeniach mobilnych
Dalsze zmiany są zaplanowane, najnowsza transza jest nawet w tym momencie na wykończeniu i w trakcie testów.
- rozpocząłem drobne porządki na forum, tj. usuwanie i przemeblowanie działów i kategorii, a także przenoszenie naprawdę starych treści do Archiwum
- w imieniu Verwaltungsbureau nawiązałem ścisłą współpracę z AWFP i prezesem @Heinz-Werner Grüner żeby przygotować naprawdę wyjątkowy i niezapomniany v-mundial, kto9w tym roku mamy zaszczyt jako Monarchia organizować - chciałbym przy okazji zaapelować do wszystkich naszych mieszkańców o aktywne włączenie się w przygotowania!
Na tę chwilę to wszystko, ale mam jeszcze kilka niespodzianek w rękawie na później
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Vivat6 Cesarz. Jak już pisałem, obiecuję aktywne włączenie się w pomoc. Mam nadzieję, że moje działania będą zauważalne i zadowalające.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Oberlejtnant? A który to?
Całe szczęście! Ktos musi do pionu postawić tych konserwatystów.
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temujak informowałem jakiś czas temu nasz serwis prasowy przeszedł niewielki remont Wszystkie funkcje działają, a dostęp do publikowania czy komentowania artykułów nie wymaga już osobnego logowania. Wszystko powinno działać automagicznie, w razie problemów proszę krzyczeć
wprowadziłem drobne poprawki do szablonu forum, mam nadzieję że poprawią komfort użytkowania, zwłaszcza na urządzeniach mobilnych Dalsze zmiany są zaplanowane, najnowsza transza jest nawet w tym momencie na wykończeniu i w trakcie testów.
rozpocząłem drobne porządki na forum, tj. usuwanie i przemeblowanie działów i kategorii, a także przenoszenie naprawdę starych treści do Archiwum
w imieniu Verwaltungsbureau nawiązałem ścisłą współpracę z AWFP i prezesem @Heinz-Werner Grüner żeby przygotować naprawdę wyjątkowy i niezapomniany v-mundial, kto9w tym roku mamy zaszczyt jako Monarchia organizować - chciałbym przy okazji zaapelować do wszystkich naszych mieszkańców o aktywne włączenie się w przygotowania!
Kiosk, przetestowałem. Działa super. Szablon forum... Do przyzwyczajenia. Porządki, a jakże przydadzą się!
Co do współpracy to na tą chwilę tylko potwierdzam.