Nie działa mi ani an Svejku, ani na Einjaehrige:
"## Napis"
oraz
"Poz.|Drużyna|Bilans|Pkt
---|---|---|---"
Kod: Zaznacz cały
## Napis
Na pierwszy rzut oka wydaje się działać; natomiast jeżeli chodzi o tabelę:
Poz. | Drużyna | Bilans | Pkt |
---|---|---|---|
Trzeba | dodać | przynajmniej | jeden wiersz |
Kod: Zaznacz cały
Poz. | Drużyna | Bilans | Pkt
---|---|---|---
Trzeba | dodać | przynajmniej | jeden wiersz
Postaram się oczywiście pomóc, ale musiałbym mieć trochę więcej informacji.
Addendum:
Rozumiem że chodzi o tego posta; tak na pierwszy rzut oka wszystko jest w porządku ze składnią, czy może podczas tworzenia/edycji posta nie jest zaznaczona opcja (poniżej pola tekstowego) "Disable Markdown"?
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temu```markdown
## Napis
```
## NapisNa pierwszy rzut oka wydaje się działać; natomiast jeżeli chodzi o tabelę:
---|---|---|---
Trzeba | dodać | przynajmniej | jeden wiersz```md
---|---|---|---
```Postaram się oczywiście pomóc, ale musiałbym mieć trochę więcej informacji.
_Addendum:_
Rozumiem że chodzi o [tego posta](viewtopic.php?p=13311#p13311); tak na pierwszy rzut oka wszystko jest w porządku ze składnią, czy może podczas tworzenia/edycji posta nie jest zaznaczona opcja (poniżej pola tekstowego) "Disable Markdown"?
Skopiowane:
---|---|---|---
```md
---|---|---|---
```
Jak widać nic nie ma. Markdown is OFF(z prawej od edycji posta w pełbym edytorze). Nie mogę znaleźć opcji włączenia...
Tak, przepraszam, po raz kolejny mnie Pan przyłapał in flagrante delicto akurat w momencie kiedy robię jakieś zmiany!
Nie wiem czy to raczej świadczy o tym że szczęściarz z Pana, czy o tym że ja mam pecha...
Tak czy inaczej - teraz powinno wszystko działać bez większych problemów, przynajmniej do następnego razu
Tak à propos, chyba powinienem napisać jakieś krótkie objaśnienie tego czym w zasadzie jest szablon Einjaehrige, jak działa, i jakie skutki uboczne mogą się wiązać z korzystaniem zeń, jak Pan sądzi?
Uprzejmie donoszę iż na telefonie patrząc na posty widzę obok każdego czerwona kropkę a na niej liczbę 0.
Znaczy to że nie ma tęskni. Jak zareaguje to zmienia się liczba na 1 oraz pojawia się serduszko. Nie wiem czy to jakiś błąd, czy może poprawka ale pisze co widzę.
To po prostu liczba reakcji. Nie widzę niczego niepokojącego.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temuUprzejmie donoszę iż na telefonie patrząc na posty widzę obok każdego czerwona kropkę a na niej liczbę 0.
Znaczy to że nie ma tęskni. Jak zareaguje to zmienia się liczba na 1 oraz pojawia się serduszko. Nie wiem czy to jakiś błąd, czy może poprawka ale pisze co widzę.![]()
Rozumiem, że to miał być żart, tak?