To wspaniale - i głosować Pan nie może?
Sprawy Techniczne
- JCKW Franz Joseph von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz
- Reakcje:
-
Kto to?
Tak, nawet głosować nie mogę...
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Zgłaszam się z takim zapytaniem, ale najpierw słowo wstępu...
Jakiś czas temu chciałem wysłać maila do kogoś z poziomu profilu postaci poprzez: "Adres e-mail:Wyślij e-mail do XXX", gdzie x to oczywiście nazwisko.
Jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem, że dostałem tego maila na swoją pocztę zatytułowaną jakbym był odbiorcą. Założyłem, że musiałem coś źle zrobić... O sprawie zapomniałem. Jednak wczoraj, czy też przedwczoraj nie pamiętając o poprzednim zdarzeniu ponownie wysłałem maila do kogoś. I tym razem dostałem tego maila ja! O co chodzi w tych ustawieniach "drogi mailowej"?.
Ja wiem, że k.u.k. Post dopiero oficjalnie ma rozpocząć działanie, ale to jednak powinno działać zwyczajnie...
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Może chodzi o to pole? Jest domyślnie włączone:
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Będę w przyszłym tygodniu pracował między innymi nad tym, dzięki za przypomnienie.
- JCKW Franz Joseph von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Chciałbym powiadomić, że od tej chwili możemy
justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst justować tekst,
Możemy też go przekreślić.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz
- Reakcje:
-
Kto to?
@Heinz-Werner Grüner Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej.
Porównanie:
Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej. Dzięki justowaniu, dłuższe teksty wyglądają znacznie ładniej.
Dlaczego miałoby się nie przydać?
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich