Oczywiście, że sobie pan radzi, ale asystent mógłby pomagać panu w zatwierdzaniu zmiany personaliów graczy, zatwierdzaniu drużyn. Byłoby szybciej i sprawniej. Zawsze wtedy jeśli admin nie moze to będzie asystent do którego też będzie się można zgłosić.
1.Klasse
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Michał von Rokuszewski pisze: ↑4 lata temuOczywiście, że sobie pan radzi, ale asystent mógłby pomagać panu w zatwierdzaniu zmiany personaliów graczy, zatwierdzaniu drużyn. Byłoby szybciej i sprawniej. Zawsze wtedy jeśli admin nie moze to będzie asystent do którego też będzie się można zgłosić.
Szanowny Panie, doceniam troskę, ale to na ten moment nie jest to w ogóle konieczne, absolutnie. Jeśli będę potrzebował pomocy, to proszę mi wierzyć na pewno się zgłoszę.
Zatwierdzanie zmian danych juniorów w naszej lidze jest wręcz ekspresowe. Jestem codziennie na forum MAW i X11 odkąd się tutaj pojawiłem. Nie przypominam sobie bym chociaż jednego dnia nie logował się. Komunikacja jest niemalże przez cały czas.
Nie słyszałem także by ktoś narzekał na długość oczekiwania przy zatwierdzaniu zmiany nazwisk. Z reguły tego samego dnia są już nadane, chyba, że działania następują w nocy. Co do zatwierdzania drużyn... Cóż mówimy o 7-14 dniach w sezonie. Jeden dzień tutaj nic nie da. Będę miał na uwadze Pańską propozycję.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temuJa też mam pewną propozycję, uważam że Prezes Federacji powinien dostawać wynagrodzenie.
I to najwyższe z możliwych.
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temuuważam że Prezes Federacji powinien dostawać wynagrodzenie.
Absolutnie! Myślę że Federacja powinna podjąć odpowiednią uchwałę, jak trzeba będzie to Dwór się dorzuci.
Jeśli zaś chodzi o Ochmistrzów, to postanowiłem spróbować być nieco aktywniejszym w nowym sezonie, jeśli mi się uda to będę zadowolony, jeśli zaś nie to raczej wycofam się z kopania piłki
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Wystarczy wejść, pobrać pieniądze, ustawić skład, jak się chce, zapłacić zawodnikom i jakoś to będzie. Minimum zaangażowania a my już będziemy mieli trudniej w meczach z Waszą Cesarką Mością.
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
No, o ile pamiętam to na początku pierwszego sezonu szło mi całkiem przyzwoicie
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temuAbsolutnie! Myślę że Federacja powinna podjąć odpowiednią uchwałę, jak trzeba będzie to Dwór się dorzuci.
Jeśli zaś chodzi o Ochmistrzów, to postanowiłem spróbować być nieco aktywniejszym w nowym sezonie, jeśli mi się uda to będę zadowolony, jeśli zaś nie to raczej wycofam się z kopania piłki
Ja pracuje w AWFP społecznie. Co zaś tyczy się Ochmistrzów, to nie będę dawał JCKM spokoju by prowadził zespół do świetlanej przyszłości.
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Dziś czekają nas jeszcze inne emocje. Gotowi? @Michał F. Lubomirski-Lisewicz
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?