Akurat liberum veto zhlosił pan Aleksander Trzaska-Chojnacjki, czyli JCKW Andrew von Habsburg.
Król już wcześniej ogłosił swój zamiar, ale mimo to miałem nadzieję, że zmieni ten plan. A jednak nie.
Rozumiem. Bywa ciężko.
Akurat liberum veto zhlosił pan Aleksander Trzaska-Chojnacjki, czyli JCKW Andrew von Habsburg.
Król już wcześniej ogłosił swój zamiar, ale mimo to miałem nadzieję, że zmieni ten plan. A jednak nie.
Rozumiem. Bywa ciężko.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑5 lata temuAkurat liberum veto zhlosił pan Aleksander Trzaska-Chojnacjki, czyli JCKW Andrew von Habsburg.
Rozumiem. Bywa ciężko.
To chyba rozumiem powody "veto"... Myślałem, że ktoś inny... Trochę czytałem, ale akurat nie w seymie Rzplitej o sporach obu panów.
Chciałem jeszcze coś napisać o swoich "przejściach" z przeszłości, ale jednak się powstrzymam. To moment dla Mości Księcia... Nie będę się użalał nad tym co było kiedyś. ![]()
Panowie przepraszam was ale musze ogarnąć RON. Z sekundy na sekundę stałem się teraz za wszystko odpowiedzialny i musze tam wszystko ogarnąć na wszystko odpowiedzieć. Zając się elekcją i dopiero potem zobaczymy, co z MAW. Na razie biorę jeden dzień Urlopu. Potem powrócę.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑5 lata temuSpokojnie Szanowny Panie Namiestniku, wracaj do swoich rodzinnych stron i zadbaj o Rzplitę... Monarchia zostanie tu gdzie jest.
@Borys von Targersdorf Panie Baronie tylko proszę pod moja nieobecność mi wszystkich kwiatów nie zabrać.
![]()
Cieszę sie.
I to dzięki Szanownemu Namiestnikowi, co ostatnio rzadko się zdarzało. ![]()
Wybaczcie podówjne postowanie, ale trochę z innej beczółki...
https://czasgentlemanow.pl/2013/03/jak- ... -w-1911-r/
Warto zajrzeć, szczególnie przy opisie cesarza austriackiego...
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑5 lata temuWybaczcie podówjne postowanie, ale trochę z innej beczółki...
https://czasgentlemanow.pl/2013/03/jak- ... -w-1911-r/
Warto zajrzeć, szczególnie przy opisie cesarza austriackiego...
Zobaczę.
![]()