Nie ma. Oj, tłoczno się w tej naszej lidze robi.
@Heinz-Werner Grüner Ale Pan Prezes zaszalał.
Nie ma. Oj, tłoczno się w tej naszej lidze robi.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Nikt nie ma. Jak już pisałem w poprzednim poście. Byłoby nawet właśnie ciekawie.
@Michał F. Lubomirski-Lisewicz Wysłałem Panu zaproszenie na sparing. Nie mogę zagwarantować że wygram, dlatego że mam eksperymentalny skład, zrobiony z nowych zawodników i rezerw. Ale mogę zagwarantować szansę na poznanie mojego zespołu.
Dobrze. Przyjmę zaproszenie.
Wczoraj grałem z Panem Grünerem, niedługo gram z Baronem Targersdorfem.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Maciej Gerwazy Lisewicz pisze: ↑4 lata temuChciałbym się zgłosić do 1.Klasse.
Chciałbym objąć drużynę Wisła Kraków. Oczywiście, jeśli jeszcze nikt tego zaspołu nie ma
Maciej Gerwazy Lisewicz pisze: ↑4 lata temuMaciej Gerwazy Lisewicz pisze: ↑4 lata temuChciałbym się zgłosić do 1.Klasse.
Chciałbym objąć drużynę Wisła Kraków. Oczywiście, jeśli jeszcze nikt tego zespołu nie ma
Panie Macieju Wisły nikt nie ma. Jak tylko będzie miał Pan konto to od razy trzeba wpisać ID ligi i dodać Wisłę; wybrać stroje, nazwać stadion..
Mój brat będzie miał Cracovię. teraz tylko czekamy aż Prezes i zarazem administrator ligi zaakceptuje wasze zgłoszenia.
Maciej Gerwazy Lisewicz pisze: ↑4 lata temuChciałbym się zgłosić do 1.Klasse.
Chciałbym objąć drużynę Wisła Kraków. Oczywiście, jeśli jeszcze nikt tego zaspołu nie ma
Wisła Kraków dołączyła do Erste Klasse!
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑4 lata temuNie ma. Oj, tłoczno się w tej naszej lidze robi.
Reklama dźwignią handlu. W zasadzie to sam za wiele nie musiałem robić, produkt broni się sam.
@Erste @Klasse @Najlepsza @Liga @Mikroświata.
Mamy zatem czternaście zespołów!!! To jest po prostu ogrom! Aha! I nie wyjaśniłem dlaczego 14, ponieważ brat Szanownego trenera von Rokuszewskiego Michała, Józef Wilhelm, poprowadzi Cracovię Kraków!
Ale się porobiło! System dwóch meczów w tygodniu doprowadzi do tego, że skońćzymy w połowie stycznia!
Wszelkie uwag zbieram do godziny 24:00.
Startuje ligę z dniem 17 października. Mecze w soboty i środy, oczywiście dwa razy w tygodniu. Pasuje godzina 17:00?
Oj tak. Zgadzam się.
A widzi Szanowny Pan, tutaj aż nadto sugerowałem się Pańskim wolnym czasem.
Wszystkim trenerom życzę powodzenia!