Straszny pech gdy ktoś, kto chwali się że ma przy sobie broń sam sobie strzeli w stopę.
Budapeszt (Kelenfold) - Dunaszerdahely - OS 5 - Rallye von 2 Hauptstädten 1920
- Graf Henryk von Groc
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temu@Moritz von Oranien-Nassau tak na marginesie naszej aferki korupcyjnej, patrz wyżej, spytam:
zawody się udały?
A ja już wiem... ale nie powiem.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuBorys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temu@Moritz von Oranien-Nassau tak na marginesie naszej aferki korupcyjnej, patrz wyżej, spytam:
zawody się udały?A ja już wiem... ale nie powiem.
Czyli mogę pogratulować dobrego startu, wyśmienitych wyników.......a może......a może zwycięstwa.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temu@Moritz von Oranien-Nassau tak na marginesie naszej aferki korupcyjnej, patrz wyżej, spytam:
zawody się udały?
Nie było tragicznie, ale nie było też najlepiej. Piąty na sześciu w kategorii. Do reszty zawodników nie miałem podjazdu. Kolejny targnął 117, a najlepszy 177. Karłowaci lżejsi i krótszy ruch a traktowani tak samo jak inni. Ostatnie podejście-92 kg miałem zaliczone, ale był to oczywisty spalony.
Jednak te zawody to była taka rozgrzewka po koronaprzerwie i przed listopadowymi drużynowymi i indywidualnymi mistrzostwami Polski.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Taki mam plan. Do listopada jeszcze trochę. Muszę bardziej nad techniką pracować aby nie mieć spalonych bo tam już takie coś jak wczoraj nie przejdzie. Właśnie zdałem sobie sprawę że na drużynowych Tarnów byłby jedyną drużyną z Monarchii.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,