Wiedeński Rapid podtrzymał serię ośmiu zwycięstw z rzędu w Erste Klasse. Gdy dołożymy do tego Puchar XV-lecia MAW to mamy dziesiąte zwycięstwo bez strat punktowych. Szczerze powiedziawszy to nie jestem w pełni zadowolony z gry, za dużo kombinowałem z transferami i taktyką, ale Zielono-Biali zawsze trafili to jedno oczko więcej.
Berndt Ewers ustrzelił 8bramek w 8meczach. A to jeszcze nie koniec! Ludwig Mayr zachowuje czyste konto w lidze od...528 minut! To jak na warunki mikronacyjne wynik absolutnie genialny.
Weststadion
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuSzczerze powiedziawszy to nie jestem w pełni zadowolony z gry, za dużo kombinowałem
Uff to dobrze, bo myślałem, że to tylko ja przekombinowałem.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner
Lekkoatletyczne rekordy życiowe:
Biegi:
100 metrów - 10,91 sekund / poprawa o 0,10s
110 metrów przez płotki - 14,83 sekund / poprawa o 0,37sSkoki:
Skok w dal - 6,48 metrów / poprawa o 0,22m
Trójskok: 12,87 metrów / poprawa o 2,17mRzuty:
Pchnięcie kulą - 16.04 metrów / poprawa o 1,12m
Rzut oszczepem - 58.91 metrów / poprawa o 2,81m
To, że w trójskoku tyle się poprawiłem, to się spodziewałem, gdyż od niedawna zacząłem go trenować, ale już poprawa w oszczepie o blisko trzy metry, gdzie niedawno nie było perspektywy rozwoju cieszy niezmiernie. Najbardziej dumny jestem z osiągnęcia 16 metrów w pchnięciu kulą. Magiczna, na ten moment, bariera został pobita.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
W dniu dzisiejszym trener Grüner postanowił nabyć jeszcze jednego zawodnika. Tym razem padło na Josefa Svejka, rozkapryszonego 25-latka. To zawodnik grający w przedniej formacji, znany ze swojej wszechstronności, ale i z atomowego uderzenia. Pomimo masywnej postury to piłkarz z czeskimi korzeniami jest dość kontuzjogenny. Jego umiejętności są oceniane na XXX XXX XXXX belek
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuW dniu dzisiejszym trener Grüner postanowił nabyć jeszcze jednego zawodnika. Tym razem padło na Josefa Svejka, rozkapryszonego 25-latka. To zawodnik grający w przedniej formacji, znany ze swojej wszechstronności, ale i z atomowego uderzenia. Pomimo masywnej postury to piłkarz z czeskimi korzeniami jest dość kontuzjogenny. Jego umiejętności są oceniane na XXX XXX XXXX belek
Czyli wiem kogo kryć i jaki stopień agresji ustawić.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte