Prawda, muszę wybrać, jaką drużynę obejmę. Czas się zbliża.
EDYCJA. Chyba wybiorę Pogoń Lwów, ewentualnie Lechię...
Prawda, muszę wybrać, jaką drużynę obejmę. Czas się zbliża.
EDYCJA. Chyba wybiorę Pogoń Lwów, ewentualnie Lechię...
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
W Nowy rok będzie podwójne święto.
Nie chciałbym szukać nowych trenerów. Myślę, że dwunastka w drugim sezonie będzie idealna. Prosiłbym tylko Ekscelencję Lubomirskiego-Lisewicza o szybki wybór, ponieważ należy dać nowym kilkanaście dni na "rozruch".
Dla mnie "Pogończycy" lub "Poganiacze", jak zwano Pogoń brzmi dumnie. I te barwy, niczym Barcelona.
Pragnę także przypomnieć, że w sezonie drugim funduję trzymiesięczny pakiet VIP...
Dobrze, a zatem wybieram Pogoń Lwów.
Jednocześnie chciałbym poinformować, że mój brat także chciałby objąć drużynę... Niestety, liczba nie byłaby taka okrągła...
EDYCJA. Nie wiem, czy można dodać dokładny wzór stroju...?
Stolnik podlaski
Wspaniała decyzja!
Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑4 lata temuJednocześnie chciałbym poinformować, że mój brat także chciałby objąć drużynę... Niestety, liczba nie byłaby taka okrągła...
Tym prosze się nie martwić, jakoś sobie z tym poradzimy. Jeśli mają Panowie ochotę to zapraszamy do ligi:
http://www.xperteleven.com/?lid=461002, prosze o dołączenie
Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑4 lata temuEDYCJA. Nie wiem, czy można dodać dokładny wzór stroju...?
Można, ale trzeba wykupić pakiet VIP, za realne pieniądze. Można także wybrać stroje standardowe np. niebiesko-czerwone.
Już wysłane.
Nie wiem, czy najlepiej wybrałem barwy...
Stolnik podlaski
Dziękuję.
Wygląda na to, że jest „Pogon” bez kreski nad n. Czy dałoby radę to poprawić? Jeśli nie, to mogę zgłosić się jeszcze raz.
Stolnik podlaski
Panie trenerze, Selekcjonerze, Prezesie. Chyba poza forum nie mamy kontaktu, ale chyba nie pozbylibyśmy się jednego trenera z uwaga na jego brak.
Ja bym nie mógł spać spokojnie wiedząc że Slavija zostałaby wycofana z Ligi. Grając z nimi mogłem testować nowe taktyki, ścierać swoje siły z przeciwnikiem, trenować swoich. (Uczciwie i tak trochę prawdziwie i przykro, smutno. Ale Slavija to troszkę taki chłopak który daje punkty. Mammy w lidze nowe drużyny, zapewne na poziomie Slaviji, skoro my mogliśmy zyskiwać na niej punkty to innym nie zabierajmy.)