Michał Jerzy Potocki pisze: ↑5 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑5 lata temuMichał Jerzy Potocki pisze: ↑5 lata temuNa pewno 3 nie jest rekordem. Sam posiadam. Mam obywatelstwo RON, MAW oraz Skarlandu. Tak jak Mój brat.
Nie uważam aby to było jakoś dużo. No chyba ze tak jest. (Wtedy Monarchia pierwsza na odstrzał...)
I tym sposobem jest Szanowny Pan u mnie z wielkim minusem...(pierwszym w Pańskiej karierze).
Nawet jeśli tak jest, to chyba nieładnie pisać właśnie tak na forum tej mikronacji, która "jest na odstrzał"...Niestety ale tak mnie jakoś pan chwilowo
Zirytował swoją wypowiedzią o tym iż mój brat ma sporo/dużo obywatelstw. A przecież mam tyle samo. Więc pamiętam jak chciałem opuścić monarchie to było niee. Ale jak teraz 3 obywatelstwa...
U mnie też może mieć pan minus za czepianie się, lub nawet mały atak, zaczepkę, uszczypliwość na mnie lub moją rodzinę. Ja dbam tak o moich, że nawet tu w sieci, tu w familii Potockich to dbam o każdego. A uszczypliwość w stosunku do brata można przenieść na mnie bo mam taką samą sytuację.
Nic mi do ilości obywatelstw. Może mieć Szanowny Panie @Michał Jerzy Potocki nawet 15... Ja tylko odnoszę się do sytuacji, gdzie pisze Szanowny Pan o tym, że pierwsza na odstrzał idzie właśnie mikronacja ta, gdzie akurat o tym rozmawiamy. A przyzna zapewne i Szanowny Pan, że to po prostu nieeleganckie...
Co do czepiania...
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑5 lata temuNa pewno 3 nie jest rekordem. Sam posiadam. Mam obywatelstwo RON, MAW oraz Skarlandu. Tak jak Mój brat.
Nie uważam aby to było jakoś dużo. No chyba ze tak jest. (Wtedy Monarchia pierwsza na odstrzał... )
Gdzie tu mowa o Pańskim bracie? To zupełnie nie do niego odpowiedź. Ja pisałem do Szanownego Pana... To z tego co widzę, Szanowny Pan pisał... przynajmniej konto Szanownego...