Guedes de Lima pisze: ↑4 lata temuPytanie tylko, który region/miasto byłoby najlepsze do utworzenia narracyjnej placówki...
Ja bym się kręcił, koło Dworu.....czyli Wiedeń
Guedes de Lima pisze: ↑4 lata temuPytanie tylko, który region/miasto byłoby najlepsze do utworzenia narracyjnej placówki...
Ja bym się kręcił, koło Dworu.....czyli Wiedeń
emeryt
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temuGuedes de Lima pisze: ↑4 lata temuczy w ogóle jest możliwe utworzenie i budowa lokalnej filii Unicorn Media Corporation w Monarchii
To zależy co dokładnie ma Pan na myśli, ale jestem przeświadczony że tak
Wyobrażam sobie otworzenie filii własnego biznesu (tj. Unicorn Media Corporation) na terytorium Monarchii. Poszłoby za tym narracyjne wybudowanie siedziby oraz otoczka towarzysząca wydawaniu Przeglądu Politycznego. Tym bardziej, że Wasze są mi bliskie i zaczynam się zaprzyjaźniać z Waszym codziennym życiem. :)
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Uznałem więc, że najlepiej będzie zlokalizować filię UMC w Wiedniu.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Serdecznie zapraszam
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
Witam,
Mam pytanie, sprawę.
Czy byłaby możliwość abym mógł niejako moderować Księstwo Salzburga?
Bo głównie chodzi mi o to aby w Księstwie były Takie rzeczy FORUM, gdzie jak się wchodzi to wtedy tam można pisać tematy.
Aktualnie jak się wejdzie do Księstwa Salzburga to jest to co jest na zielono.
A ja bym chciał mieć to co jest na czerwono.:
I wtedy byłoby to:
Kancelaria Namiestnika Salzburga
Gospodarka i przemysł
dział wojskowy, w którym byłby wątek wojska lub żandarmerii i wydarzeń ich dotyczących.
Może tez w następnych miesiącach, czy latach coś ulegnie zmianie. Ta rzecz, to przedsięwzięcie, moja prośba, przyda się dlatego aby dział Księstwo Salzburga było poukładane dzięki temu będzie porządek i przejrzystość, co wpłynie na jakość i łatwość w odnalezieniu się, oraz rozwinie ten region, teren.
Z radością spełnię Pańskie życzenie, problem w tym że zupełnie go nie rozumiem...
Hah. Dobrze. Mam napisać tutaj czy w PW.?