Gradanski HSK... Czego to się człowiek nie dowie o piłce w mikronacjach! Chwała Ci baró za to!
Historię czytałem już na wiki.
Tablettparkstadion
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
A tam zaraz chwała......marzył mi się Hajduk, ale Zagrzeb jest starszy i prvi a ile będzie zabawy jak kibice, niezadowoleni z wyników, będą psioczyć na trenera z Węgier oj będzie się działo.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temutam zaraz chwała......marzył mi się Hajduk, ale Zagrzeb jest starszy i prvi a ile będzie zabawy jak kibice, niezadowoleni z wyników, będą psioczyć na trenera z Węgier oj będzie się działo.
Muszę brata przeszkolić.
Swoją drogą wiem, że się pojawi, oczywiscie tylko gościnnie, ale proszę o chwilę cierpliwości...
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Pański brat jest starszy czy młodszy?
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Oj, starszy! Jam młodziak do niego... Naptrawdę nie obiecujcie sobie za wiele po nim... Chodziło mi o stabilnego trenera, nie o przeaktywnego mieszkańca. Tak jak na X11 dał się namówić, kiedyś ze mną grywał(bez sukcesów ), tak na częste wizyty w MAW bedzie gorzej. Spróbuje go namówić by chociaż opisywał zmagania Wojskowych.
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuOj, starszy! Jam młodziak do niego... Naptrawdę nie obiecujcie sobie za wiele po nim... Chodziło mi o stabilnego trenera, nie o przeaktywnego mieszkańca. Tak jak na X11 dał się namówić, kiedyś ze mną grywał(bez sukcesów
), tak na częste wizyty w MAW bedzie gorzej. Spróbuje go namówić by chociaż opisywał zmagania Wojskowych.
Ciekawe.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte