Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuTeż mi się gdzieś to obiło o uszy. Myślałem, że to tylko plotki. Żal Szanownego Pana von Rokuszewskiego. No, ale cóż takie jest to mikroświatowe życie...
W między czasie Szanowny Pan von Rokuszewski napisałe powyższego posta... Czyli co, zaangażował Pan pół rodziny, żeby odgrywali scenki, jak Pan chce? Dobrze zrozumiałem?
Przy okazji, nie wiem jak to odebrać w rozumieniu mikroświata, ale Szanowna Pani Julia napisała, że 1.Klasse nie opuści i będzie z nami duchowo...
Może nie całą rodzinę ale młodszych ludzi, zaufanych. Julia normalnie klub prowadzić będzie o ile radę da. A jak się uda to może i kiedyś powróci. Ten to zauważy co będzie aktywny i będzie przyjazny. Ale z tego co wiem to na razie nie powinna się pojawić kwestie realiozy oraz naszych relacji w realu.
Zatem zostałem w mikroświecie sam z synem co to rośnie jak na drożdżach, kto w RON to za jakiś czas zobaczy. Fajnie będzie jedna rzecz się skończyła a ja już się nakręcam jednak jedna przeszkoda jeszcze jest do pełni życia no ale cóż.
Zobaczycie niedługo. Mikronacje przepełniają mnie radością.