To prawda, ale grając ze Slaviją w Sarajewie miałem dziwne przeczucie, że cały czas biegamy pod górkę
Wieści z boiska
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Do Spartan dołączył młody pomocnik-Lubos Itawirski. Zdaniem trenerów może dorównać nadziei z Leteńskiego-Frantiskowi Beście. Zawodnik mimo młodego wieku jest obdarzony wieloma przymiotami czyniącymi z niego idealnego przyszłego "Leonidasa"
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Powiem szczerze, że ten cały Lubos to ma naprawdę niezłe umiejętności. Belki ogólnie tak w normie, ale siła strzału, bramkostzrelność, główka i opanowanie, zestawienie rewelacyjne. Jakby jeszcze miał inteligencję to prosiłbym Herr Presidenta o wypożyczenie tego grajka.
Widzę, że w Pradze świetne te szkółki mają...
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Teraz przystopowałem z transferami to pompuję ile wlezie i jak widać opłaca mi się to.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Na boisku praskiej Sparty odbył się przedmeczowy trening Wojskowych. Trening był otwarty dla mediów i kibiców. Zainteresowanie mediami było żadne, poza bulwarówką sportową Sporthirek, która bardziej interesuję się konfliktami na lini drużyna-kibice, kibice-trener, trener-asystent, poza garstką miłośników futbolu znad Wełtawy, w liczbie pięciu, trybuny świeciły pustkami.
Z ustawienia na treningu wyłania się filozofia trenera Wojskowych, że w tym sezonie priorytetem jest dawanie szansy na grę juniorom.
Czy jest to zasłona dymna, czy nie, odpowiedź da mecz.
emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Moje oczy były zdecydowanie większe niż u emotki. Chyba Zelenka się odczarował.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte