Ja się na tym, nie znam, ale może ktoś z Szanownych Panów podejmie się organizacji ligi?
Pytanie o lige piłkarską
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Mogę zrobić.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Widzę, że w Monarchii społeczeństwo aż się pali do gry! To sie ceni. Nie ma więc na co czekać i jeśli tylko dostanę zielone światło jestem w stanie zorganizować i poprowadzić rozgrywki.
Prosziłbym władzę, czy też kogoś odpowiedniego do tego o nadanie oficjalnej nazwy.
Podwieszam zatem listę mężów chętnych do prowadzenia klubu piłkarskiego(pozwólcie Panowie, że bez zbędnej w tym wypadku tytulatury):
- Borys von Targersdorf
- Walter Erich Jorg
- Moritz von Oranien-Nassau
- Heinz-Werner Grüner
Przypomnę zatem lub poinformuje niezaznajomionych, że od momentu powstania ligi mają Panowie limitowany czas na dołączenie do owej ligi. Minimalna liczba drużyn, by ruszyć z sezonem to 6. Z tym, jak widzę nie będzie problemu. Liczę, że wystartuje z nami także Cracovia pod komendą JE Mareckiego, no i oczywiście sam Cesarz.
Przy zakładaniu wystarczą : nazwa drużyny i stadionu oraz wybór narodowości nazwisk zawodników.
Po ustaleniu nazwy ligi założę ową i "podlinkuje" namiary. Wtedy będą Panowie mogli już oficjalnie dołączyć. Przy okazji od razu zarzekam, że będę akceptował każdą drużynę, a nie automat, stąd prośba by nie denerwować się gdyby trzeba było poczekać kilka godzin. Pracuję przy komputerze cały dzień i zerknę na pewno na strony X11, ale nie co 2 minuty.
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Myślę że jeszcze Herr Rokuszewski będzie chętny. Co do nazwy o sprawdziłem że ani Liga Cesarsko-Królewska, ani Austro-Węgierska nie mieszczą się w limicie liter.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuNie ma więc na co czekać i jeśli tylko dostanę zielone światło jestem w stanie zorganizować i poprowadzić rozgrywki.
Proszę zakładać.
emeryt
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑4 lata temuMyślę że jeszcze Herr Rokuszewski będzie chętny. Co do nazwy o sprawdziłem że ani Liga Cesarsko-Królewska, ani Austro-Węgierska nie mieszczą się w limicie liter.
1. Klasse nazwa historyczna.
emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Dobry pomysł.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje: