Jan von Rainer pisze: ↑4 lata temuCzy ta firma jest powiązana z Czesko-Morawską Kompanią Wydobywczą?
Jedynym wspólnym mianownikiem, jest moja skromna osoba.
Jan von Rainer pisze: ↑4 lata temuCzy ta firma jest powiązana z Czesko-Morawską Kompanią Wydobywczą?
Jedynym wspólnym mianownikiem, jest moja skromna osoba.
emeryt
Pola są jest własnością.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
A czy pańską obecną kompania nie byłaby zainteresowana przejęciem CMKW na Pustkowiach?
Jan von Rainer
Ambasador Pustkowi Winków
Admirał Wasteland Navy
Obywatel Austro-Węgier
Jan von Rainer pisze: ↑4 lata temuA czy pańską obecną kompania nie byłaby zainteresowana przejęciem CMKW na Pustkowiach?
Dlaczego mam przejmować coś, co należy do mnie?
emeryt
To może inaczej. Byłby Pan zainteresowany wznowienia działalności na Pustkowiach?
Jan von Rainer
Ambasador Pustkowi Winków
Admirał Wasteland Navy
Obywatel Austro-Węgier
Jan von Rainer pisze: ↑4 lata temuTo może inaczej. Byłby Pan zainteresowany wznowienia działalności na Pustkowiach?
Może i był bym, ale jaką mam gwarancję, że przy dobrej koniunkturze ( łupieniu zasobów Pustkowi....stop...to znaczy w czasie eksploatacji zasobów Pustkowi) Wielka Szycha nie znacjonalizuje mi majątku.
emeryt
Co miesięcznie łapówki w odpowiedniej wysokości do mojej sakiewki i małe szanse, że cokolwiek będę nacjonalizował. Poza tym Bob Oil i tak od lat nie wydobywa niczego, więc nowy zarządca by się przydał.
(-) Otto von Teller
Wielka Szycha z Pustkowi Winków
No co? Tak Harold nazwał swoją firmę.
(-) Otto von Teller
Wielka Szycha z Pustkowi Winków