Drodzy Trenerzy, dostałem dzisiaj propozycję od jednego z trenerów, który chciałby bardzo przejąć Slaviję Sarajevo. Czy nie bedzie dla nas problemem jak oddamy drużynę pod władanie innej osobie? Mam zapewnienie, że klub nie zmieni swojej nazwy.
W sumie nie powinienem nawet pytać, tylko go zatwierdzać, ale wiecie, że u nas tradycja i zwyczaje są na piedestale. Proszę o możliwie szybkie wyrażenie swojej opinii by ewentualny nowy trener mógł przejąć drużynę najpóźniej jutro z rana.
Wykaz klubów
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Dla mnie nie ma problemu. Szanowny Kolega Miroslav Barbarez, ostatni raz prowadził trening Slaviji prawie cztery m-ce temu., dla dobra drużyny i ligi można pod w/w zapewnianiami zatrudnić nowego trenera.
emeryt
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Zgadzam się że zdaniem Ekscelencji
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Witam. To ja zgłosiłem się po drużynę. Mogę pograć nawet w zastępstwie, do czasu aż obecny trener zechce wrócić do pracy. Jeden mecz nie zrobi większej różnicy, a z tego co widzę to wypowiedziało się raptem 3 z 14 trenerów. Zwyczaje wypada honorować, więc nie ma potrzeby się spieszyć.
Severin Verwaltung-Esteladio
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Skończy się maszynka do nabijania punktów i goli.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Niestety. Szkoda. Liczyłem w tym sezonie na 8:0.
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Severin pisze: ↑4 lata temuWitam. To ja zgłosiłem się po drużynę. Mogę pograć nawet w zastępstwie, do czasu aż obecny trener zechce wrócić do pracy. Jeden mecz nie zrobi większej różnicy, a z tego co widzę to wypowiedziało się raptem 3 z 14 trenerów. Zwyczaje wypada honorować, więc nie ma potrzeby się spieszyć.
Przyjemnością (zobaczymy dla kogo ) będzie się z panem zmierzyć.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,