Trza w końcu było to ogarnąć I coś zrobić, jak mam już herb
Odwiedziny Wiednia
- Freiin Isabella Marie Swann
- Reakcje:
-
Kto to?
Isabella Marie freifrau Swann
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Mnie też się podoba,
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
-
Leszek Ebe-Grüner
- Reakcje:
Odwiedzić Wiedeń i przybył Leszek, syn Heinza.
Jako że bardzo lubi posągi, to postanowił udać się do @Isabella Marie Swann i @Heinz-Werner Grüner o radę, gdzie można znaleść jakieś ciekawe posągi do zwiedzenia.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑3 lata temuOdwiedzić Wiedeń i przybył Leszek, syn Heinza.
Jako że bardzo lubi posągi, to postanowił udać się do @Isabella Marie Swann i @Heinz-Werner Grüner o radę, gdzie można znaleść jakieś ciekawe posągi do zwiedzenia.
Posągi? Synu, gdzie ja Ci teraz posągi znajdę?
A tak poważniej to chyba jednak Szlachetna Baronessa jest lepszym zbiorem wiedzy ode mnie.
-
Leszek Ebe-Grüner
- Reakcje:
W takim razie, poczekam aż Szlachetna Baronessa pokaże jakieś ciekawe posągi, oczywiście jak będzie miała wolny czas
- Horace Richelieu
- Reakcje:
Horace Richelieu przyjechał samochodem do Wiednia wraz z swoją Olubayo dzięki uprzejmości Damy Sophy Reinhardt, która musiała pokazać profesorowi Schulzowi, iż naprawdę ma jakieś notatki z geografii AustroWęgierskiej. Po przyjechaniu pod jej dom, grupa się podzieliła na dwie części, gdyż Horace wraz z Olubayo zwiedzają Wiedeń, Perłę Mikronacji, gdy Sophy Reinhardt piechotą idzie na uniwersytet, z już ciężką aktówką od materiałów badawczych.
Obecnie drodzy podróżnicy są na jakimś placu z pomnikiem Cesarzo-Króla, ale się zgubili i nie wiedzą gdzie iść dalej, a Horace jeszcze nie mówi tak dobrze po niemiecku, aby zrozumieć mapę- czasami mu się mylą nazwy.
Sa Chevalerie Horace de la Maison de La Rocque.
- Tymoteusz Dostojewski
- Reakcje:
-
Kto to?
Wiedeń to piękne miasto.
Tymoteusz Dostojewski
Insulijczyk brodryjskiego pochodzenia
- Horace Richelieu
- Reakcje:
Wiedeń to perła mikronacji, zgadzam się mości ojcze Tymoteuszu! Ale niezwykłe duże i na mapie jest wiele słów, których nie znam! Mógłby mnie Pan oprowadzić i douczyć?
Mi i Olubayo by się przydało, która niestety czuję się trochę nieswojo- Wiedeń ją przytłacza swym przepychem.
Sa Chevalerie Horace de la Maison de La Rocque.
- Tymoteusz Dostojewski
- Reakcje:
-
Kto to?
Mogę Pana oprowadzić.
Tymoteusz Dostojewski
Insulijczyk brodryjskiego pochodzenia