Grunt to mieć dobrego trenera - Brzęczek ist gut.
Reprezentacja Monarchii Austro-Wegierskiej - organizacja
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Szanowni Trenerzy, własnie dostałem pismo z centrali MUP w X11. Reprezentacja Austro-Węgier uzyskała aprobatę i od dnia dzisiejszego dołączyliśmy do grona krajowych zmagań. Jest to niewątpliwie kolejny nasz wspólny sukces, dzięki, któremu zarówno nasza liga, wzmocni się i miejmy nadzieję, piłka nozna da nam wiele radości.
Kadra jak na razie jest w przebudowie, ale chciałbym żeby to była nasza kadra. Mam zatem inicjatywę dla Państwa. Co byście powiedzieli jakby w kadrze znaleźli się zawodnicy z nazwiskami naszych ligowców? Byłby to ewenement na skalę mikroświata. Jestem w stanie nad tym popracować, przy pomocy oczywiście adminów Vhrisai Michaelusa, którrzy wszystkie zmiany nazwisk muszą akceptować.
Czy nie chcieli byście aby w naszej reprezentacji zagrali tacy zawodnicy(piszę z głowy...) jak Ivan Zelenka, Almos Peterfi, Berndt Ewers czy ten, o którego była walka na początku sezonuFrank(po naszemu byłoby to Franz) Holton?
A już nie wspomnę o kolejnych: Kond Fuzy, Geza Remenyi z Honvedu, Idalio Cantante, Dragan Mokasinka, Guido Platsek czy Josef Svejk ode mnie, Valiancin Usov, Andreas Hoertnagl, Pio Manighetti z Korony, Yotislav Prohazska czy Hannibal Forsgren ze Sparty, Eurico Poejo czy Fabian Kessler z Ochmistrzy oraz Danecke, Felkl(Bregencja) Katanec, Izetbegovic(Slavija)
Co wy na to? Może chociaż propozycję nazwisk?
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Szanowny Selekcjonerze
na początku, moje gratulację, to świetna informacja.
A pod propozycją zamiany nazwisk się jak najbardziej podpisuję, nie wiem tylko czy system puści, aby grało np. dwóch Franzów Holdenów? Ale drobna korekta przy imieniu powinna sprawę załatwić.
Jeszce raz gratuluję i życzę owocnej pracy na rzecz cesarskiego i królewskiego sportu.
emeryt
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Niektórym najpierw trzeba by było nadać obywatelstwo bo mamy w tym zestawieniu Anglika, Hiszpana i Włochów.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temuSzanowny Selekcjonerze
na początku, moje gratulację, to świetna informacja.
A pod propozycją zamiany nazwisk się jak najbardziej podpisuję, nie wiem tylko czy system puści, aby grało np. dwóch Franzów Holdenów? Ale drobna korekta przy imieniu powinna sprawę załatwić.
Jeszce raz gratuluję i życzę owocnej pracy na rzecz cesarskiego i królewskiego sportu.
Dziękuję bardzo za życzenie powodzenia. Postaram się nie zawieść. Trochę to bieganiny kosztowało, ale jak widać było warto.
System powinien puścić. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑4 lata temuNiektórym najpierw trzeba by było nadać obywatelstwo bo mamy w tym zestawieniu Anglika, Hiszpana i Włochów.
Tak, wiem, ale i tak nazwisko Włocha nie powinno dziwić, wszak dla przykładu Trydent leży w wśród ziem Monarchii. Starałem się i tak wybrać nazwiska mniej kontrowersyjnie brzmiące nazwiska, bo tylko o takich myślałem. Francuz, czy Anglik jeszcze by może przeszli, zawsze można zniemczyć, ale już japońsko czy tajsko brzmiące mogłyby być problemem.
Prosiłbym o listę nazwisk do zmiany, a ja postaram się ich "powołać" - pod uwage brać będę przede wszystkim kolejność zgłoszeń.
Mi przede wszystkim zależy na Zelence, Peterfim i z mojej ekipy kogoś. Ja mam VIP'a, toteż nazwiska mogę sobie dostosowywać, nawet jak sprowadzam kogoś z obco brzmiącym nazwiskiem. Polecam ogólnie zestaw VIP - na 3 miesiące - koszt 8 ojro. Da się znieść...
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temuTo ja proponuję Panowie, aby w kadrze grali zawodnicy, mający czerwone serduszko, to będzie taki sportowy paszport
Ja i tak będę za tym by to były nasze swojskie. Poza tym jeśli ktoś chce być w kadrze z własnym nazwiskiem też nie widzę przeciwskazań.
Pierwszego juniora nazwałbym Wiktor Marecki, ku pamięci legendy piłki nożnej w MAW. Co Wy na to?
EDIT: Ivan Zelenka(uwielbiam te nazwisko) został juz zgłoszony - trochę starszy, ale dobry.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Np przede wszystkim !!!!!!
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuPierwszego juniora nazwałbym Wiktor Marecki, ku pamięci legendy piłki nożnej w MAW. Co Wy na to?
No przede wszystkim!!!!
emeryt