Ach, pamiętasz?
Czym są Austro-Węgry?
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuPoza tym, ale tak szczerze, czy ten futbol w nadmiarze to źle?
Nie, to nie jest złe. Futbol zawsze przyciągał miliony, a my dodatkowo możemy pobawić w Mourinho czy Gmocha.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temuNie, to nie jest złe. Futbol zawsze przyciągał miliony, a my dodatkowo możemy pobawić w Mourinho czy Gmocha.
Zawsze lubiłem bawić się w Gmocha. To znakomite móc się wczuć właśnie w tego pana. Z tymi milionami to w mikronacjach przesada, ale dziesiątki, setki owszem, co potwierdziło moje "badanie rynku" o czym szerzej w dziale "Fußball". Jestem ciekaw jaki to jest odsetek społeczności w ogólnej liczbie.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Jak już jesteśmy przy sporcie, to czy interesowałby Was inny? Ja od trzech-czterech dni grywam sobie w https://www.athleticsmania.com/#. Całkiem miło, jak się lubi lekkoatletykę. Polecam na rozerwanie. W razie czego stworzyłem klub o nazwie "Monarchia A-W". Odrzucam wszystkie prośby z automatu(ciekawe dlaczego same austriackie flagi chcą dołączyć? ), ale jak ktoś chce się pobawić z mikroświata to oczywiście dam zielone światło.
Mam także koncepcję na forumową, nieco skomplikowaną, ale też poruszajacą gospodarcze aspekty zabawę w rajdy samochodowe. Jak będzie zainteresowanie to oczywiście wszystko zaprezentuje... JCKM widział i nie grzmiał.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temu......poruszajacą gospodarcze aspekty zabawę w rajdy samochodowe. Jak będzie zainteresowanie to oczywiście wszystko zaprezentuje...
Ciekawe.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- JCKW Franz Joseph von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuMam także koncepcję na forumową, nieco skomplikowaną, ale też poruszajacą gospodarcze aspekty zabawę w rajdy samochodowe. Jak będzie zainteresowanie to oczywiście wszystko zaprezentuje... JCKM widział i nie grzmiał.
Hah, to mi przypomina mój Alpenfahrt dawno temu .