W kolejce oczekują zespoły z Austrii i Czech... Być może uda się jeszcze to zrealizować WE.
1.Klasse
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuA trzeba było zostać zatem księciem Cieszyna.
Co Wy tam macie? Piast Cieszyn?
JW Regent @Andrew von Habsburg zesłał mnie do Budapesztu, i tak zostało
Jest Piast, w Bielsku Włókniarze, w Czechowicach Górnicy czy Młoty, oczywiście nazwy historyczne, było by w czym wybierać
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Wielki fanem nie jestem, ale przynależność plemienna bierze górę Górale walczą o awans do Ekstraklasy to się kibicuję.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temu....sporo się zadziało w budapesztańskich szeregach. Nowe nabytki, pozbycie się słabeuszy.
Tak to prawda, udało się pozyskać napastnika, trzech pomocnika, mamy obrońce ze szkółki, czekamy jeszcze na napastnika ze szkółki.....i to chyba będzie na tyle. Chociaż łamię sobie głowę nad jednym defensywnym zawodnikiem. Jeden zawodnik jest wystawiony na sprzedaż. Co tu dużo mówić, to są moje pierwsze kroki w lidze, i dla mnie, jest to sezon nauki.
Ja jednak stawiam Ochmistrzów w roli faworyta.
emeryt
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Wątpię. Jak narazie Rapid wymiata, ale gwarantuję że w te środę postaram się sprzykrzyć życie Wiedeńczykom.
P.S. Nie ręczę za siebie jak mi ktoś mój obecny transfer zaiwani.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑4 lata temuNie ręczę za siebie jak mi ktoś mój obecny transfer zaiwani.
A w kogo Ekscelencja celuje? Chodzi mi o pozycję.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Wielki fanem nie jestem, ale przynależność plemienna bierze górę
Górale walczą o awans do Ekstraklasy to się kibicuję.
Idzie, idzie, Podbeskidzie! Awansują, Warta daje ciała po całości.
Tak to prawda, udało się pozyskać napastnika, trzech pomocnika, mamy obrońce ze szkółki, czekamy jeszcze na napastnika ze szkółki.....i to chyba będzie na tyle. Chociaż łamię sobie głowę nad jednym defensywnym zawodnikiem. Jeden zawodnik jest wystawiony na sprzedaż. Co tu dużo mówić, to są moje pierwsze kroki w lidze, i dla mnie, jest to sezon nauki.
Serio? A sprawia WE wrażenie jakby grał i to sporo w X11. W razie czego mogę nieznacznie pomóc.
Wątpię. Jak narazie Rapid wymiata, ale gwarantuję że w te środę postaram się sprzykrzyć życie Wiedeńczykom.
P.S. Nie ręczę za siebie jak mi ktoś mój obecny transfer zaiwani.
Po pierwszej kolejce jeszcze bym sobie złotego medalu nie nakładał, ale będziemy się starać ze wszystkich sił, żeby utrzymać passę. Jeśli chodzi o kradzież zawodnika, to o moją osobę może być Ekscelencja spokojny, nie mamy za dużych funduszy.