Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuO własnie, skoro temat piłki to co ruszamy w 14-15 zespołów?
Jedna dywizja?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuO własnie, skoro temat piłki to co ruszamy w 14-15 zespołów?
Jedna dywizja?
emeryt
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuO własnie, skoro temat piłki to co ruszamy w 14-15 zespołów?
Jedna dywizja?
Nie, nie… Dwie. Jak było.
Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć powodzenia!
Szykujecie Szlachetny jakieś spore wzmocnienia? Nie wiem czy i ja nie powinienem, ale w kasach pustki…
Ja tak robiłem i teraz mam samych dzieci dziadków pod trzydziestkę. Muszę powoli wymienić ten sklad.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑3 lata temuJa tak robiłem i teraz mam samych dzieci dziadków pod trzydziestkę. Muszę powoli wymienić ten sklad.
Każdy ma swoje podejście do tego. Ja zawsze sobie obiecuje, że wymienię cały skład…a później staje na tym, że dokupuje co rusz.
Siódmy sezon zaczęty
Na otwarcie sezonu Miastowi podejmowali Wilki z Sarajeva. Mecz wygrany, trzy punkty zdobyte. Wprawdzie brakło koncentracji w końcówce meczu, ale przebieg spotkania nastraja optymistycznie. Drużyna przejawia chęć do gry, trzeba popracować jedynie nad skutecznością bo w drugiej kolejce gramy z aktualnym Mistrzem.
emeryt