Ładnie to wygląda, tradycja zachowana i autonomia Zalitawii przede wszystkim też.
O, gdzie zachowana?
Nie no, tak się droczę . Generał von Winisch-Graetz przecież już dawno nie żyje.
Franciszek Józef II pisze: ↑5 lata temuŁadnie to wygląda, tradycja zachowana i autonomia Zalitawii przede wszystkim też.
O, gdzie zachowana?
Nie no, tak się droczę
. Generał von Winisch-Graetz przecież już dawno nie żyje.
Zrozumiałem przynajmniej tak mi się wydaje :)
emeryt
Tymczasem poprawiłem zabezpieczenia przed botami, powinniśmy mieć ten kłopot z głowy.
Jak zapowiadałem wyżej, zacząłem prace nad nieco "godniejszym" wyglądem forum :)
Zanim nowy szablon będzie oficjalnie gotów do użytku zapewne minie jeszcze parę dni, ale jeżeli ktoś chciałby śledzić postępy na bieżąco, to można go sobie ustawić w Panelu Użytkownika:
1. Wchodzimy pod adres ucp.php?i=179
2. Z menu "styl witryny" wybieramy opcję Kaisergelb
3. Klikamy "Wyślij"
4. Et voila! Forum powinno przypominać załączoną grafikę:
Świetny ten nowy styl!
Cóż, jakkolwiek miło mi że Pan tak uważa, to jednak sam jestem zdania, że przede mną masa pracy zanim będę skłonny się nim "chwalić" :)
Włączyłem. Jak dla mnie wygląda już świetnie, a po ewentualnym dopracowaniu będzie I Klasa. Wielkie brawa. :)
Podoba mi się
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
Henryk von Groc pisze: ↑5 lata temuWłączyłem. Jak dla mnie wygląda już świetnie, a po ewentualnym dopracowaniu będzie I Klasa. Wielkie brawa. :)
Cieszę się że Panowie znajdują go przyjemnym!
Obawiam się że mnie po prostu trudno zadowolić w tym względzie, zapewne dlatego że projektowanie graficzne to mój "realowy" zawód...