Ponad 200 postów. Trudno będzie to powtórzyć. Jednak mamy możliwości. Wiele sportowych wydarzeń, wiele wątków...
Mamy potencjał.
Leocki Instytut Statystyk Międzynarodowych
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuKażdy ma potencjał. Przyznam szczerze, że myślałem nawet o czymś takim by samemu wykreować 100 postów w jeden dzień, oczywiście takich bez kopiowania i treścią, a nie same puste myśli, ale stwierdziłem, że to nie o to w tym chodzi.
MI chyba udało się tak zrobić, kiedy tworzyłem wojsko Skarlandu. Bo każdy Pułk miał oddzielny post i jakoś tak ta liczba była około 100.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuAle mi własnie nie chodziło, o posty kopiuj-wklej z skądśtam...
Wojsko nie było kopiowane gdyż Pułki różniły się od siebie, A poza tym, też Lotnictwo, marynarka i lądowe siły mają inne.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuAle mi własnie nie chodziło, o posty kopiuj-wklej z skądśtam...
Wojsko nie było kopiowane gdyż Pułki różniły się od siebie, A poza tym, też Lotnictwo, marynarka i lądowe siły mają inne.
![]()
Niech mi Szanowny Pan nie mówi, że brał to z głowy...
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuMichał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuAle mi własnie nie chodziło, o posty kopiuj-wklej z skądśtam...
![]()
Niech mi Szanowny Pan nie mówi, że brał to z głowy...
Zainspirowałem się tylko szkieletem, organizacją. Ale to jaki rodzaj był wewnątrz to komponowałem każdy post oddzielnie.
Nie kopiowałem z Internetu albo książek. Samemu zdecydował czy gdzieś ma być czołg, czy raczej piechota, albo działa, których są trzy typy (przeciw pancerne, artyleria, dz. przec. lot.)
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Jeżeli weźmiemy pod uwagę historię oddziałów istniejących wcześniej nie trzeba kopiować dwóch wypowiedzi.
Każdy pułk oprócz nazwy ma datę powstania, szefa pułku, barwy pułku rejon kwaterowania rejon poboru.
Każda ta informacja zmienia dane jednostki. Napisac można stworzyć tyle postów ile było jednostek.
A jak nie trzymamy się historii to jeszcze wiecej
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Będę się trzymał tematu wojsko
Przecież w wymyślonym państwie można powołać oddziały i do każdego z nich dorobić historię.
Dodać wygląd sztandaru, portret szefa pułku, albo tylko nazwę, datę powstania i garnizon
To nie jest kopiowanie.
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier