Biorę za dobrą monetę Panów zapał, chociaż jestem ... mniejsza z tym. Herr Maretzky Korona sw. Wacława ze Śląskiem. Przypominam Panom,że działamy na ziemiach powierniczych pod egidą Kongresu Orientyki.
Kontynuacja
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Mam wrażenie że to idzie w dobrym kierunku.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Ritter Wiktor Maretzky
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Borys Targersdorf pisze:Biorę za dobrą monetę Panów zapał, chociaż jestem ... mniejsza z tym. Herr Maretzky Koronna sw. Wacława ze Śląskiem. Przypominam Panom,że działamy na ziemiach powierniczych pod egidą Kongresu Orientyki.
Koronna sw. Wacława ze Śląskiem? Chodzi o Księstwo Cieszyńskie?
Zresztą możesz się sam obsłużyć, jakbyś nie zauważył jesteś tu współgospodarzem.
Stetryczała pierdoła
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Z koloru nazwiska wnioskuję grupę administratorów.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Leszek van der Fryssau
- Reakcje:
Moi Drodzy,
ja chcę objąć władzę najwyższą to jest Cesarza i Króla jako Leszek August I z dynastii Habsburgów - Lotaryńskich. Co do dotychczasowego nazwiska możliwe, że go zachowam w formie tytułu. Mogę również zająć administrowanie Wiedniem.
(-) Leszek baron van der Fryssau
Dreamlandzki Polityk i Dziennikarz
Lord Parlamentu Królestwa Dreamlandu
Burgrabia Miasta Koppenberg
Prezydent Korporacji Fryssau
Prezes Dreamland Radio Television
Reaktor Naczelny gazety Nasz Dreamland.
-
Christian von Kluck
- Reakcje:
-
Kto to?
Leszek van der Fryssau pisze:Moi Drodzy,
ja chcę objąć władzę najwyższą to jest Cesarza i Króla jako Leszek August I z dynastii Habsburgów - Lotaryńskich. Co do dotychczasowego nazwiska możliwe, że go zachowam w formie tytułu. Mogę również zająć administrowanie Wiedniem.
Proszę Pana, to nie jest dyskusja, jeśli ignoruję Pan swoich rozmówców. Jego Ekscelencja Wiktor Maretzky stwierdził, że na role przywódcy trzeba sobie zasłużyć i do tego jeszcze nie wiadomo jak długo pozostanie w innych obywatelach zapał do pracy, a Pan już sięga po koronę, która nie wiadomo czy zostanie odtworzona. Trochę rozwagi, o więcej nie proszę.
Mówiąc już właściwie; Nazywam się Christian von Kluck i jestem Ministrem Spraw Zagranicznych Królestwa Dreamlandu. Wtrąciłem się, bo mikroświat dosyć zainteresowało odżycie ruchu w Monarchii i przyszedłem zobaczyć jak wam się wiedzie Osobiście trzymam kciuki.
Pozdrawiam!
- Leszek van der Fryssau
- Reakcje:
Drogi Christianie,
ją chcę się przysłużyć jak zarządca Wiednia.
(-) Leszek baron van der Fryssau
Dreamlandzki Polityk i Dziennikarz
Lord Parlamentu Królestwa Dreamlandu
Burgrabia Miasta Koppenberg
Prezydent Korporacji Fryssau
Prezes Dreamland Radio Television
Reaktor Naczelny gazety Nasz Dreamland.
- Ritter Wiktor Maretzky
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Christian von Kluck pisze:Leszek van der Fryssau pisze:Moi Drodzy,
Proszę Pana, to nie jest dyskusja, jeśli ignoruję Pan swoich rozmówców. Jego Ekscelencja Wiktor Maretzky stwierdził, że na role przywódcy trzeba sobie zasłużyć i do tego jeszcze nie wiadomo jak długo pozostanie w innych obywatelach zapał do pracy, a Pan już sięga po koronę, która nie wiadomo czy zostanie odtworzona. Trochę rozwagi, o więcej nie proszę.
Mówiąc już właściwie; Nazywam się Christian von Kluck i jestem Ministrem Spraw Zagranicznych Królestwa Dreamlandu. Wtrąciłem się, bo mikroświat dosyć zainteresowało odżycie ruchu w Monarchii i przyszedłem zobaczyć jak wam się wiedzie
Osobiście trzymam kciuki.
Pozdrawiam!
Miło mi powitać tak znamienitego gościa :).
A Pana Leszka zapraszam do Wiednia, miasto czeka...
Stetryczała pierdoła