Franz Joseph von Habsburg pisze: ↑4 lata temuPrzyszedł mu też rachunek za telegram barona, który musiał opłacić, biedak, z własnej kieszeni.
Co do fillera oddam.
Franz Joseph von Habsburg pisze: ↑4 lata temuPrzyszedł mu też rachunek za telegram barona, który musiał opłacić, biedak, z własnej kieszeni.
Co do fillera oddam.
emeryt
Ciekawe zagadnienie.
Nie ma na co czekać Panie Pułkowniku(proponuje zmienić podpis). Brać póki nie każą za to słono płacić.
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑4 lata temuZasadnicze pytanie, bracia żeglarze. Mamy na czym pływać?
Jak to czym? Tym co zbudujemy.
A nie czasem "Stamtąd"?
To pierwsze może przyprawić @Borys von Targersdorf o reumatyzm ze względu na nazwę, a tego chyba nie chcemy
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Zawsze można wykorzystywać skrót STT by nie drażnić "lwa", choć trzeba przyznać, że ta włoska brzmi językowo genialnie...
Przy okazji dodam od siebie, że w tej stoczni m.in. budowano drednoty typu Tegetthoff, którym to "w oryginale" popłynęła pierwsza ekspedycja badawczo-naukowa na ZFJ(m.in. pan z mojego avatara. ).
Franz Joseph von Habsburg pisze: ↑4 lata temuTak w ogóle to zastanawia mnie, jak się Szlachetny Baron w takim razie zapatruje na takie nazwy.....
Szukam odpowiednika nazwy, który mi pasuję Jak Wasza Wysokość może zauważył, w moim profilu widnieje łacińska nazwa miasta Székesfehérvár, po prostu węgierska jest nie do wypowiedzenia.
emeryt