Ano, sporo z tym pracy zapewne.
W zasadzie, to my moglibyśmy udoskonalić m.in. organizacyjnie nasze gonitwy. I zapraszać osoby z zagranicy.
Co do wyścigów, to mi się tak trochę z Bizancjum skojarzyły.
Ano, sporo z tym pracy zapewne.
W zasadzie, to my moglibyśmy udoskonalić m.in. organizacyjnie nasze gonitwy. I zapraszać osoby z zagranicy.
Co do wyścigów, to mi się tak trochę z Bizancjum skojarzyły.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Hipodromom jest, to można by jakieś rydwany zrobić. Tylko żeby drugiego powstania nika nie było.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Na razie skupmy się na tym Rajdzie w Leocji. Ja naprawdę dzisiaj cały dzień mam podporządkowany temu wydarzeniu...
Mimo to, cały czas mam pod górkę. O 7:30 ledwie zdążyłem, spacer z psem, o 12:07 musiałem przerwać pracę w ogrodzie(a weź się teraz tłumacz dlaczego ), dalej o 16:08 byłem na styk. Na 16 miałem coś do zawiezienia, znów zdążyłem, ale minimalnie. Wieczorem o 19:20 nie dam rady. Może tylko szybki post a później nie będzie mnie aż do 21. Będziecie musieli poczekać na "oficjalkę" w klasyfikacji.
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temuJa miałem napięty grafik przy przedostatniej edycji Rajdu, pracowałem.
Ale w pierwszej piątce i tak Szlachetby Baron się zjawił. To znaczy, że jak się chce to można.
Zwycięzca 1.Rajdu Lwa i Jednorożca (w ramach RMAW): otrzyma
3000 kr(MAW), 200 000 kr (UNP) od Teutonii i 100 000 kr(UNP) od Sclavinii oraz realne nagrody rzeczowe od Sclavinii i Teutonii
Drugi kierowca w rajdzie otrzyma 2000 kr(MAW), 100 000 kr(UNP) od Teutonii i 50 000 kr(UNP) od Sclavinii
Trzeci kierowca w rajdzie otrzyma 1000 kr(MAW), 50 000 kr(UNP od Teutonii i 25 000 kr(UNP) od Sclavinii
Zespół, który zgromadzi najwięcej punktów otrzyma po 2000 kr(MAW) dla obu zawodników.
Łączna pula pieniężna 8000kr(MAW) i 525 000kr(UNP)
Przypomnijmy również że KW Targersdorf ufundował dodatkowe 8000kr(MAW) dla triumfatora sezonu I RMAW.