Hmm, mogę spróbować napisać mały skrypt który wymuszałby odświeżenie strony co, powiedzmy, minuta, tylko nie wiem czy to nie byłoby problematyczne dla użytkowników korzystających np. z mobilnego internetu?
Sprawy Techniczne
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
- Ritter Wiktor Maretzky
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Przypadkowo osunąłem temat powitalny Pana von Hohenzollern'a, za co bardzo przepraszam. Wspomniany temat z nieznanych mi przyczyn skopiował się również do poddziału "Pogawędek". Gdy chciałem go stamtąd usunąć, zniknął również z "Powitań".
Stetryczała pierdoła
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Mój jeden post dzisiaj się nie zapisał, ale myślałem, że to mój błąd
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- Tymoteusz von Hohenzollern
- Reakcje:
Wiktor Maretzky pisze:Przypadkowo osunąłem temat powitalny Pana von Hohenzollern'a, za co bardzo przepraszam. Wspomniany temat z nieznanych mi przyczyn skopiował się również do poddziału "Pogawędek". Gdy chciałem go stamtąd usunąć, zniknął również z "Powitań".
I może po prostu założyć dział na forum "Rada Architektów" ? Można by było tam zgłaszać bugi, prośby o zmianę czegoś i dodanie np. Działu na forum Węgier?
(-)Tymoteusz von Hohenzollern
Gubernator Królewski Węgier
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Xavery edler Kłopocki pisze:Hmm, mogę spróbować napisać mały skrypt który wymuszałby odświeżenie strony co, powiedzmy, minuta, tylko nie wiem czy to nie byłoby problematyczne dla użytkowników korzystających np. z mobilnego internetu?
Panie Xavery a jak Pan widzisz działanie bardzo prostego skryptu bankowego ?
emeryt
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Może prościej zwrócić się do księcia Marka o udostępnienie?
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Popieram pomysł Regenta Galicji. Z tego co wiem program gospodarszy działa w różnych państwach v-świata. Mam nadzieje, że książe Marek nie odmówi
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Borys Targersdorf pisze:Panie Xavery a jak Pan widzisz działanie bardzo prostego skryptu bankowego ?
Kein Problemm, tylko najpierw musimy ustalić czy jest nam on rzeczywiście potrzebny i jak dokładnie ma działać :) Skryptem PHP Bank dysponuję, choć jest dosyć starożytny, mogę też bez większego kłopotu napisać coś samemu.
Przy okazji informuję z radością, że do jutra powinna powstać pierwsza wersja strony Terytoriów którą przedstawię pod zatwierdzenie :)
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Xavery edler Kłopocki pisze:Kein Problemm, tylko najpierw musimy ustalić czy jest nam on rzeczywiście potrzebny i jak dokładnie ma działać :)
Przy okazji informuję z radością, że do jutra powinna powstać pierwsza wersja strony Terytoriów którą przedstawię pod zatwierdzenie :)
i ja miałem Pana na muszce, wstyd mi. Czyli jak przyszłe władzę wyrażą taką potrzeba to jet punkt wyjścia.
emeryt