Franz Joseph von Habsburg pisze: ↑4 lata temuEch, a gdybyśmy tylko mieli ten system proporcjonalny z delegatami fabularnymi...
Ja jestem za tym, aby go wprowadzić. W pewnym momencie on już działał, warto do tego wrócić.
Franz Joseph von Habsburg pisze: ↑4 lata temuEch, a gdybyśmy tylko mieli ten system proporcjonalny z delegatami fabularnymi...
Ja jestem za tym, aby go wprowadzić. W pewnym momencie on już działał, warto do tego wrócić.
emeryt
Brzmi ciekawie.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuIle "posłów" zasiada więc w Reichstracie? Czy raczej powinno? To się da szybko wprowadzić.
425 delegatów.
emeryt
I weź tu teraz podziel 50%
Zakładam, że sprawiedliwie byłoby uznać, że 50% to 212 by w pojedynkę nie mieć większości.
Resztę rozdzielić na mnie i barona w odpowiedznich proporcjach i od najbliższych głosowań można fabularyzować. Oczywiście najpierw wszystko trzeba przeglosować.
02.12.1920
III kolejka Ligi Mikroświatowej
Dywizja B
Pustkowia Gellonii - Sclavinia 4 - 0 (1 - 0)
Skarland - Bialenia 0 - 2 (0 - 1)
Voxland - Scholandia 0 - 1 (0 - 1)
Austro-Wegry - Loardia 3 - 0 (3 - 0)
Tylko MAW z kompletem zwycięstw. Trzy mniej ma Bialenia i Loardia.
W jedenastce kolejki znaleźli się Hasan Salihamidzić i Wincent Soareszi. Heinz-Werner Grüner trenerem kolejki poraz trzeci w tym sezonie.
293 minuty bez straty bramki przez Usova! Bilans 15-2
Następny mecz w Scholopolis...
6.Kolejka
05.12.1920
Scholandia - Austro-Wegry 0 - 3 (0 - 1)
Pustkowia Gellonii - Loardia 1 - 1 (1 - 0)
Sclavinia - Skarland 0 - 2 (0 - 2)
Voxland - Bialenia 1 - 4 (0 - 1)
TABELA
Poz. | Drużyna | Bilans | Pkt |
---|---|---|---|
1. | Austro-Węgry | 18-2 | 18 |
2. | Bialenia | 20-3 | 15 |
3. | Loardia | 9-6 | 13 |
4. | Pustkowia Gellonii | 10-9 | 10 |
5. | Skarland | 9-7 | 9 |
6. | Scholandia | 3-25 | 3 |
7. | Sclavinia | 3-17 | 3 |
8. | Voxland | 3-16 | 0 |
Oliver Obernhuber strzelił debiutancką bramkę w reprezentacji oraz asystę. Wincent Soareszi strzelił 5 bramkę i zaliczył 5 asystę w karierzę.
Kontuzji doznali Salihamidzić i Peterfi.