Nigdzie nie rozciąga. Po co ograniczenia?
Sprawy Techniczne
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Dziwne, byłem przekonany ze już tworzyłem taki dział... Moj blad najwyraźniej.
Już się za to zabieram.
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Działy o które prosił Graf von Groec utworzyłem, tym niemniej obawiam się że dalsze prace porządkowe będę mógł podjąć najwcześniej wieczorem, gdyż cały dzień będę w podróży :)
- Graf Henryk von Groc
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Wasza Cesarska Mość, przesyłam ogromne podziękowania. :)
- Sebastian von Tauer
- Reakcje:
Henrich Lehmann pisze: ↑5 lata temuSugeruję, aby wprowadzić ograniczenia rozmiaru obrazka profilu. Niektórzy wstawili tak ogromne, że wygląda to okropnie i nieestetycznie, a przy tym niepraktycznie rozciąga forum.
Tuszę, iż jest to przytyk do mnie. Jest ustawione ograniczenie wielkości i wynosi ono 500x500 pikseli - skoro tak jest, to ktoś stwierdził, że dopuszczalne są aż tak duże grafiki. Estetyka zaś to rzecz względna - może chciałby pan utworzyć jakąś odgórną cenzurę, któr aby określała, czyj awatar jest dość ładny, by umieszczać go na forum, a czyj nie?
Sebastian von Tauer
Komendant portu wojennego w Puli
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
My marynarze mamy duże avatary, ale zgodnie z przepisami
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- Sebastian von Tauer
- Reakcje:
Wasza Cesarska Mość,
jeśli chodzi o ustawienie w profilach stopni marynarskich, opublikowałem ich wykaz wraz z grafikami w dziale Marynarki Wojennej, może to pomoże przy ich dodaniu na forum: viewtopic.php?f=99&t=293
Sebastian von Tauer
- Henrich Lehmann
- Reakcje:
-
Kto to?
Sebastian von Tauer pisze: ↑5 lata temuHenrich Lehmann pisze: ↑5 lata temuSugeruję, aby wprowadzić ograniczenia rozmiaru obrazka profilu. Niektórzy wstawili tak ogromne, że wygląda to okropnie i nieestetycznie, a przy tym niepraktycznie rozciąga forum.
Tuszę, iż jest to przytyk do mnie. Jest ustawione ograniczenie wielkości i wynosi ono 500x500 pikseli - skoro tak jest, to ktoś stwierdził, że dopuszczalne są aż tak duże grafiki. Estetyka zaś to rzecz względna - może chciałby pan utworzyć jakąś odgórną cenzurę, któr aby określała, czyj awatar jest dość ładny, by umieszczać go na forum, a czyj nie?
Akurat nie myślałem o Panu pisząc ten post. :)
Przeglądając forum na telefonie lub tablecie, w wersji mobilnej wygląda ślicznie. Gorzej jest na komputerze, przynajmniej na używanej przeze mnie przeglądarce Firefox.
/-/ Henrich Lehmann
- Sebastian von Tauer
- Reakcje:
W takim razie przepraszam. Ja przeglądam forum z użyciem Chrome i z wyglądem dużych awatarów wszystko jest w porządku.
Sebastian von Tauer
- Graf Henryk von Groc
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Wlazł na forum bot. viewtopic.php?f=94&t=299
Można go zablokować puki się nie zagości na dobre.