Coś w tym musi być
Dział Nieobecności
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
To się chyba przeznaczenie nazywa.
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Jeżeli Frau @Isabella Marie Swann jest tą samą osobą która kiedyś była w Monarchii pod tym nazwiskiem, to my się znamy od parunastu lat, Panowie
- Freiin Isabella Marie Swann
- Reakcje:
-
Kto to?
Franz Leopold I pisze: ↑3 lata temuJeżeli Frau @Isabella Marie Swann jest tą samą osobą która kiedyś była w Monarchii pod tym nazwiskiem, to my się znamy od parunastu lat, Panowie
I jest tą samą osobą. I widzę że już jakieś plany dla mnie panowie szykują niecne
Isabella Marie freifrau Swann
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Czy niecne to się okaże, ale ja plany mam
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Franz Leopold I pisze: ↑3 lata temuJeżeli Frau @Isabella Marie Swann jest tą samą osobą która kiedyś była w Monarchii pod tym nazwiskiem, to my się znamy od parunastu lat, Panowie
No nie ukrywam, że ja też znam sie w takim razie od dekady! Nie ma co publicznie, bo kto wie to wie, ale jednak miało się te nordyjskie korzenie…
Swoją drogą to niedługo “dziesięciolecie” zdobycia przez Szanowną Panią brązowego medalu Igrzysk Olimpijskich w Nordheim-Zagórzu(10.12.1911) ! Widać, że stzrelanie i narciarski bieg, zwane dzisiaj biathlonem, nie są obce takim damom.
- Freiin Isabella Marie Swann
- Reakcje:
-
Kto to?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuFranz Leopold I pisze: ↑3 lata temuJeżeli Frau @Isabella Marie Swann jest tą samą osobą która kiedyś była w Monarchii pod tym nazwiskiem, to my się znamy od parunastu lat, Panowie
No nie ukrywam, że ja też znam sie w takim razie od dekady! Nie ma co publicznie, bo kto wie to wie, ale jednak miało się te nordyjskie korzenie…
Swoją drogą to niedługo “dziesięciolecie” zdobycia przez Szanowną Panią brązowego medalu Igrzysk Olimpijskich w Nordheim-Zagórzu(10.12.1911) ! Widać, że stzrelanie i narciarski bieg, zwane dzisiaj biathlonem, nie są obce takim damom.
Nordyjskie???
Ja chyba cofnęłam się o 10 lat drodzy Panowie
Isabella Marie freifrau Swann
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Isabella Marie Swann pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuFranz Leopold I pisze: ↑3 lata temuJeżeli Frau @Isabella Marie Swann jest tą samą osobą która kiedyś była w Monarchii pod tym nazwiskiem, to my się znamy od parunastu lat, Panowie
Swoją drogą to niedługo “dziesięciolecie” zdobycia przez Szanowną Panią brązowego medalu Igrzysk Olimpijskich w Nordheim-Zagórzu(10.12.1911) ! Widać, że stzrelanie i narciarski bieg, zwane dzisiaj biathlonem, nie są obce takim damom.Nordyjskie???
![]()
Ja chyba cofnęłam się o 10 lat drodzy Panowie
Czekaliśmy za Szanowną.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuOczywista oczystość, jak mawia “klasyk”, ale jako wielbiciel rodu Habsburgów domagam się podtrzymania linii sukcesji.
A nasz ukochany syn Ludów i Narodów Monarchii @Maksymilian Rudolf Habsburg ?
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuOczywista oczystość, jak mawia “klasyk”, ale jako wielbiciel rodu Habsburgów domagam się podtrzymania linii sukcesji.
A nasz ukochany syn Ludów i Narodów Monarchii @Maksymilian Rudolf Habsburg ?
I gdzież On jest?