Andrew von Habsburg pisze: ↑3 lata temuTo proszę go z powrotem przywieść, chyba nie ma z tym kłopotu.
Mam dylemat moralny.
Andrew von Habsburg pisze: ↑3 lata temuTo proszę go z powrotem przywieść, chyba nie ma z tym kłopotu.
Mam dylemat moralny.
Proszę wybaczyć, ale nie rozumiem.
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
A bo ja tak specjalnie… Są przesłanki do tego, że w Szanach mogą być pustki, ale jednak lubię tą węgierską wieś…
Wg mnie, ale to jest prywatna moja opinia, trzeba mieć takie miejsce, gdzie można wyjechać, odsapnać, pokopać w grządkach.
Samemu.
Czy wiecie można zapraszać też gości.
Radzę, proszę przywieść rzeczy do majątku i co jakiś czas jechać tam odpocząć.
Andrew von Habsburg pisze: ↑3 lata temuWg mnie, ale to jest prywatna moja opinia, trzeba mieć takie miejsce, gdzie można wyjechać, odsapnać, pokopać w grządkach.
Samemu.
Czy wiecie można zapraszać też gości.
Radzę, proszę przywieść rzeczy do majątku i co jakiś czas jechać tam odpocząć.
Oczywiście… Ja się tylko zastanawiam czy się nie przenieść w mniej dostępne miejsce. Co jak co, ale przez Szany przechodzi linia kolejnowa.
Tu Pan dużą zainwestował, a jak będą chcieli Pana znaleźć to i tak Pana znajdą.
Z dzisiejszego dsc…
Przepraszam musiałem…
Heinz-Werner Grüner — Dziś o 21:14
@Heinrich von Wattzau-Adertis bo widzę, że nadal troszkę “na sztywno” bierzesz wszystkie komentarze. Radziłbym wziąć sobie radę starszego kolegi, czyli moją i stonować. Nie zagłębiam się kto ma rację itd. Natomiast skoro chcesz pomóc w rozwoju KF to powinieneś nieco bardziej ukierunkować się na wysłuchanie i doradztwo, a nerwy zostawić “bez klikania”. Naprawdę to chwały Felencji nie przyniesie… Tyle ode mnie, ale w razie czego służę pomocą.
Ludwik — Dziś o 21:16
Zaiste człowiek ten mądrze prawi
Fatima Marcjan-Chojnacka — Dziś o 21:17
Jak zawsze
Natalie Åsa Waksman-Dëter — Dziś o 21:20
O nim pieśni pisać będą
Kiedy gwiazdy jego zbledną
Ludwik — Dziś o 21:20
Między Dortmundem a Mainz
stoi dobry Heinz
on wskaże Ci drogę
Fatima Marcjan-Chojnacka — Dziś o 21:24
Jak Heinza głos, usłyszałam go
Za życia szlachetnego barona już poeci opiewają? Nieźle
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑3 lata temuZa życia szlachetnego barona już poeci opiewają? Nieźle
No tak! Mimo to czekam na więcej!