Witam ponownie.
Chciałbym również zauważyć, że zaczyna się, oby tylko “przelotnie”, okres na “powitania grunerowe”.
Jeśli ktokolwiek ma jeszcze wątpliwosci, to informuję, że ten osobnik nie jest w żaden sposób ze mną mikronacyjnie, ani realnie spokrewniony, ba nigdy nawet nie będzie…
Czynszówka leutnanta Grünera
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuJeśli ktokolwiek ma jeszcze wątpliwosci, to informuję, że ten osobnik nie jest w żaden sposób ze mną mikronacyjnie, ani realnie spokrewniony, ba nigdy nawet nie będzie…
A może to nieślubny syn? Nie no oczywiście żartowałem, wszyscy chyba mamy podstawy, aby domyślać się kto zacz.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuJeśli ktokolwiek ma jeszcze wątpliwosci, to informuję, że ten osobnik nie jest w żaden sposób ze mną mikronacyjnie, ani realnie spokrewniony, ba nigdy nawet nie będzie…
A może to nieślubny syn?
Nie no oczywiście żartowałem, wszyscy chyba mamy podstawy, aby domyślać się kto zacz.
A może Szlachetny mnie uświadomi kto to, to mu raz na zawsze wybije podszywanie się pod niechciane dzieci Grünera, Heinza-Wernera?
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Ja już przestałem się nawet się domyślać, kto jest kto. Tu nie chodzi o dowody, ale o prawdę.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
No prawda jest taka, że nie może to być starszy brat Szlachetnego Barona, bo starszego brata to my znamy, harata z nami w gałę na zielonych klepiskach Monarchii.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuNo prawda jest taka, że nie może to być starszy brat Szlachetnego Barona, bo starszego brata to my znamy, harata z nami w gałę na zielonych klepiskach Monarchii.
Mój starszy brat ledwie wie co to Monarchia Austro-Węgierska, a co dopiero Cesarstwo Niemieckie. I nie chodzi o realne państwa, tym razem, a o mikroświatowe.
Bardzo bym chciał by co jakiś czas chociaż zajrzał do nas, ale niestety leniwe z niego chłopisko.
Może Wam uda się go zaprosić choćby na jeden czy dwa wpisy w miesiącu.
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Czy Szanowny Pan chciałby aby w MAW osoba podająca się za rodzi je Pana, była traktowana jako persona non grata ?
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Andrew von Habsburg pisze: ↑3 lata temuCzy Szanowny Pan chciałby aby w MAW osoba podająca się za rodzi je Pana, była traktowana jako persona non grata ?
Nie ma takiej potrzeby WCKW, to tylko chwilowa przypadłość ów dżentelmena.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
No i znów wyjdzie, że się chwalę, ale to raczej na potrzeby “zbioru pamiątek”.
https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?p=362904#p362904