Moje dobra w tropikach wciąż czekają na gości.
k. u. k. Yachtgeschwader
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Louis Lacroix pisze: ↑3 lata temuMości Panowie, Drogie Panie! Wszyscy członkowie k. u. k. Yachtgeschwader!
Minęło już dobrych kilkanaście miesięcy od naszych ostatnich morskich wojaży. Z uwagi na sprzyjające warunki pogodowe oraz biorąc pod uwagę znakomitą organizację zeszłorocznych aktywności klubu, za co składam serdeczne podziękowania między innymi Panu @Moritz von Oranien-Nassau oraz innym członkom klubu, pragnę zaproponować rozpoczęcie ogólnej dyskusji nad tegoroczną edycją rejsu!
Ps. Ze swojej strony pragnę zapewnić, iż zabezpieczyłem na poczet przyszłego wyjazdu stosowną ilość lokalnego, Triesteńskiego wina
![]()
![]()
To może na początek opowie Szanowny gdzie był, jak go nie było?
- Louis Lacroix
- Reakcje:
To może na początek opowie Szanowny gdzie był, jak go nie było?
Długo by opowiadać Herr Gruner , obawiam się że moje ubiegłoroczne wojaże zafundowały mi iście tropikalną odmianę realiozy . Jednakże przeciwstawiwszy się chorobie, udało mi się powrócić do dotychczasowych aktywności z odnowionym pokładem energii
Louis Lacroix Präsident der Firma Trieste Marine & Handelsschiffswerft Aktiengesellschaft
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Louis Lacroix pisze: ↑3 lata temuTo może na początek opowie Szanowny gdzie był, jak go nie było?
Długo by opowiadać Herr Gruner , obawiam się że moje ubiegłoroczne wojaże zafundowały mi iście tropikalną odmianę realiozy
. Jednakże przeciwstawiwszy się chorobie, udało mi się powrócić do dotychczasowych aktywności z odnowionym pokładem energii
Nie pozostaje zatem nic innego jak wróżyć samych sukcesów Monarchii!