Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuIsabella Marie Swann pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuCzuję się zaszczycony powitać Szanowną w progach Monarchii jako pierwszy. Nie spodziewałem się w ogóle, że się jeszcze spotkamy… Tak, tak!
Nie w tym “wcieleniu”, ale owszem, zdarzyło nam się wirtualnie spotkać. Przebyłem bardzo podobną drogę do Szanownej Pani, z tymże mnie nie było w mikronacji jakieś 5-6 lat zanim powróciłem w czerwcu zeszłego roku własnie tutaj… A teraz idzie mi… co by nie pisać, całkiem, całkiem..
No, ale gdzie moje maniery! Co Szanowną sprowadza do nas? Jak to się stało, że po 10-ciu latach zawitała Pani ponownie?
Tymczasem nie naciskam i życzę przyjemnej podróży po naddunajskich okolicach…A no cóż powrot do starych zainteresowań, a przy okazji szukając ostatnio informacji odnośnie realnej MAW natknęłam się na micropedie i opis, że MAW zostało reaktywowane. Więc postanowiłam zobaczyć jak się wam tu żyje. I może powrócić na trochę dłużej. Pewnie nikt mnie tutaj nie pamięta poza Panem
No w obecnej chwili JCKW Franciszek Józef jest na dłuższej realiozie, ale pojawił się, bodajże wczoraj, na naszym discordzie… Co do reszty to ja nie mam pewności, ale kto wie… Czy planuje Szanowna Pani na dłużej, czy tylko na deser do Sachera i na pociąg powrotny?
Z chęcią zostałabym na dłużej jeśli nadal posiadam obywatelstwo tutaj