Meine Herren!
Skrypt bankowy się pisze, powinien być gotów w ciągu najbliższych dwóch tygodni.
Za pozwoleniem Panów chciałbym także przedstawić projekt ustawy o banku centralnym, która regulować będzie jego działanie.
Oprócz tego pragnę z radością poinformować Panów, że jestem gotów do przeniesienia forum na nowy serwer i adres (proponuję http://dyskusje.austrowegry.org ), z zachowaniem rzecz jasna całej dotychczasowej treści. Potrzebne mi tylko zielone światło od tego szacownego grona i dostęp administracyjny do obecnego forum.
Korzystając z okazji, pragnę też serdecznie podziękować wszystkim Panom za olbrzymi wysiłek który włożyliście, wszyscy razem i każdy z osobna, w odbudowę mojej umiłowanej v-ojczyzny!
Pierwsza sesja Tymczasowej Rady Krajów Naddunajskich.
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Jako że idzie o przyszłość Monarchii odraczam dyskusje nad gospodarką. Proszę Panów delegatów o wyrażenie opinie odnośnie przeniesienia forum.
I tu tez proszę kierować wszystkie pytania do Pana Kłopockiego.
emeryt
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Jestem za przeniesieniem
Czy da się przenieś wątki z teraźniejszego forum
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Xavery edler Kłopocki pisze:Oprócz tego pragnę z radością poinformować Panów, że jestem gotów do przeniesienia forum na nowy serwer i adres (proponuję http://dyskusje.austrowegry.org ), z zachowaniem rzecz jasna całej dotychczasowej treści. Potrzebne mi tylko zielone światło od tego szacownego grona i dostęp administracyjny do obecnego forum.
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Maine Herren
A nie lepiej adres austrowegry.org
Mam nadzieję, że dzięki temu zrobimy mały kroczek do przodu
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Herr von Lichtenstein,
ten adres właśnie posiadam, natomiast chciałbym aby na nim działała strona www, więc logicznym adresem (subdomeną) dla samego forum będzie moim zdaniem dyskusje.austrowegry.org
- Graf Henryk von Groc
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Xavery edler Kłopocki pisze:Oprócz tego pragnę z radością poinformować Panów, że jestem gotów do przeniesienia forum na nowy serwer i adres z zachowaniem rzecz jasna całej dotychczasowej treści.
Jeśli obecna treść forum zostanie zachowana, to nie widzę żadnych przeciwwskazań. Jestem za.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Xavery edler Kłopocki pisze:Meine Herren!
Potrzebne mi tylko zielone światło od tego szacownego grona i dostęp administracyjny do obecnego forum.
Dostęp Pan już ma, a my wypowiemy się do soboty.
emeryt
- Ritter Wiktor Maretzky
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Nadałem uprawnienia administratorskie. Nowe forum zapowiada się naprawdę obiecująco.
Stetryczała pierdoła