Tak, tak w Kiosku. Zapomniałem jak to się zwie.
Updating failed. The response is not a valid JSON response. - teraz coś takiego się pojawia jakbym chciał zapisać, czy publikować
OK, rozumiem, zobaczę czy uda mi się to jakoś przynajmniej chwilowo zaklajstrować z komórki, a jeśli nie to będę mieć możliwość grzecznościowego skorzystania z komputera dopiero w nocy
Wybaczam, rzecz jasna!
Inna sprawa że w żaden sposób mi to nie przyspiesza działań niestety.
No cóż, ja też czekam z utęsknieniem, tymczasem dowiedziałem się że części zamiennej do mojego komputera najwyraźniej nie posiada żaden serwis w tym kraju...
WCKM @Franz Leopold I już wszystko jest ok. Mam tylko kilka pytań odnośnie wyglądu. Czy to tak pozostanie? Czy to chwilowe z racji obciążenia brakiem komputera?
-Zmieniła się forma wyświetlania-od razu widać cały artykuł i trzeba "skrolować" żeby odczytać następny,
-Górny pasek menu jest niewidoczny, gdyż jest "pod" paskiem menu wordpressa,
W każdym razie bez żadnych nacisków proszę sobie spokojnie wrócić do "żywych", ale zapisuje tak dla porad na przyszłość...
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuMam tylko kilka pytań odnośnie wyglądu. Czy to tak pozostanie? Czy to chwilowe z racji obciążenia brakiem komputera?
Cóż, zostanie tak jak jest przynajmniej przez jakiś czas, to po prostu najprostsze akceptowalne ustawienia jakie udało mi się na szybko ogarnąć