ZA
Powołanie Prezesa AWFP
- Edler Miroslav Barbarez
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Мирослав Барбарез
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Czasu było dość. Zamykam głosowanie. Kandydatura @Heinz-Werner Grüner została przyjęta jednogłośnie Gratuluję.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Gratuluję wyboru
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Bardzo dziękuję, za zaufanie, choć nie ukrywam, że liczyłem na jakiegoś kontrkandydata. Skoro się jednak rzekło "a", wedłu programu, który przedstawiłem, rozpoczniemy dyskusję nad obowiązującym statutem. Na dniach, niestety ze względu realne obowiązki rodzinne, nie dam rady w ten weekend, przynajmniej tak sądzę, przygotuje zmieniony statut pod dalsze dywagacje.
Jeszcze raz dziękuje panom trenerom za zdecydowane poparcie.
P.S.W tematach czysto sportowych wydaje mi sie rzeczą pospolitą będzie zwracanie się do siebie także "per trenerze", dlatego osoby, a przede wszystkim ród panujący, upraszam o zrozumienie.
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
P.S.W tematach czysto sportowych wydaje mi sie rzeczą pospolitą będzie zwracanie się do siebie także "per trenerze", dlatego osoby, a przede wszystkim ród panujący, upraszam o zrozumienie.
Była ustawa o tytułach szlacheckich i zaszczytnych, która nakazywała wszystkim organom administracji stosowanie pełnej tytulatury przy zwracaniu się do osób takową posiadających, ale przepadła przy przenoszeniu forum.
Tak czy owak, Federacja nie jest organem administracji państwowej, tym samym nie obowiązuje jej ta regulacja
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Thomas von Lisendorff
- Reakcje:
-
Kto to?
Również gratuluję.
Życzę sukcesów. Zaś sam deklaruje się na ewentualnego selekcjonera reprezentacji.
/-/ Admirał Thomas von Lisendorff - Dostojewski
Trener FK Olimpic Sarajevo