Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temu@FLI
Uprzejmie proszę o założenie subfora Węgierska Szkoła Rysunku na forum Królestwa Węgier.
Fertig! Pozwoliłem sobie na dodanie także węgierskiej nazwy: viewforum.php?f=125
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temu@FLI
Uprzejmie proszę o założenie subfora Węgierska Szkoła Rysunku na forum Królestwa Węgier.
Fertig! Pozwoliłem sobie na dodanie także węgierskiej nazwy: viewforum.php?f=125
Vielen Dank!
Drodzy, chciałbym jeszcze dopytać czy posiadacie własny IMG-upload, żeby ładować grafiki poszczególnych wydań mojej gazety czy np. preferujecie PDF w załączniku do pobrania? Nie ukrywam, że do tej pory preferowałem tą pierwszą formę ale jestem otwarty na współpracę i nowe rynki zbytu.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
@Guedes de Lima serwer plików się pichci dopiero, na chwilę obecną obawiam się że dostępny jest tylko system załączników na forum.
Naprawdę ktoś jeszcze czyta pdfy?
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temu@Guedes de Lima serwer plików się pichci dopiero, na chwilę obecną obawiam się że dostępny jest tylko system załączników na forum.
Dziękuję bardzo za informację!
Generalnie rzecz biorąc formuła mojej gazety nawiązuje do realnej formy/kszałtu gazet. Stąd też, np. w Księstwie Sarmacji i Palatynacie Leocji ukazuje się w formie wgrywanych plików PNG. W Republice Bialeńskiej z kolei pojawia się tylko i wyłącznie link do strony źródłowej (www Księstwa Sarmacji). W MAW jednak chciałbym szanując Waszą aktywność, nie linkować, lecz rozwijać się poprzez moją gazetę.
Jaką inną formę (niż PDF) preferujecie?
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Mnie to osobiście wszystko jedno, po prostu się trochę zdziwiłem :) trzymam kciuki!
Dziękuję, wystartowałem! :) Nie wiedziałem gdzie napisać więc korzystając z tego wątku zastanawiam się, czy w ogóle jest możliwe utworzenie i budowa lokalnej filii Unicorn Media Corporation w Monarchii. Pytanie tylko, który region/miasto byłoby najlepsze do utworzenia narracyjnej placówki...
Praga.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Guedes de Lima pisze: ↑4 lata temuczy w ogóle jest możliwe utworzenie i budowa lokalnej filii Unicorn Media Corporation w Monarchii
To zależy co dokładnie ma Pan na myśli, ale jestem przeświadczony że tak