Tajmlajn władców mikronacji i v-religii

Henrich Lehmann
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Henrich Lehmann »

Borys von Targersdorf pisze: 5 lata temu
Henrich Lehmann pisze: 5 lata temu

Przyznam, że dopiero teraz byłem w stanie znaleźć chwilkę czasu, którego z racji wieku oraz obowiązków zawodowych mam niewiele i mówiąc kolokwialnie: "opadła mi kopara"! Szacunek za wklejenie tutaj wielu nieistniejących już państw. Przy kilku z nich zakręciła mi się łezka w oku.

Herr @Henrich Lehmann proszę na siebie uważać, tak całkiem realnie.

Potrafię o siebie zadbać, ale dziękuję za ten zaszczyt jakim jest Pańska troska o moją osobę.

/-/ Henrich Lehmann

Obrazek

JCKW Franz Joseph von Habsburg
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Kriegsmarine

Nieprzeczytany post autor: Franz Joseph von Habsburg »

A w ogóle, to dlaczego jest tu nazwa po traumlandzku, zgalicyzowana jedynie nieco? Nie powinno być, nie wiem, Zeitlinie?

(-) KAdm Franz Joseph Ehzg von Habsburg

Obrazek

OlaChojnacka
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: OlaChojnacka »

Franciszek Józef II pisze: 5 lata temu

A w ogóle, to dlaczego jest tu nazwa po traumlandzku, zgalicyzowana jedynie nieco? Nie powinno być, nie wiem, Zeitlinie?

Byc może, w sumie poza jednym wyjątkiem - nie pomyslałam o tym!

(-) mgr Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.

OlaChojnacka
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Znów kolejna w pierwszym poście!

Z tej strony zaznaczam że jest to ostatnia wersja wykonana z własnej inicjatywy - od tej pory jedynie przyjmuję requesty.

(-) mgr Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.

OlaChojnacka
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Wersja 1.9, a w niej:

1. Najjaśniejsza Republika Garapenii - request JKM Samuela Kazimierza I;
2. Zmiana w ZPViW - Deklaracja Niepodległości Zjednoczonego Państwa Voxlandu i Westlandu;
3. Zmiana w Konsulacie Sclavinii - Proklamacja Króla Sclavinii o wprowadzeniu stanu wyjątkowego;
4. Dodano flagę Cesarstwa Norweglandu;
5. Pomniejsze naprawy.

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Pogawędki”