Franz Leopold I pisze: ↑1 rok temuHerr @Friedrich von Baden , zrobione.
Nie zauważyłem powiadomiania, przepraszam.
Dziękuję WCM.
Franz Leopold I pisze: ↑1 rok temuHerr @Friedrich von Baden , zrobione.
Nie zauważyłem powiadomiania, przepraszam.
Dziękuję WCM.
/-/ Friedrich III. Großherzog von Baden
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
Jan Edigey-Korycki pisze: ↑1 rok temuSzanowny Panie @Friedrich von Baden , chciałem z czystej ciekawości zapytać, czy wszystko z Pana paszportem MAW w porządku?
Tak jak najbardziej działa poprawnie. Udało się zweryfikować.
Napisałem na forum, bo po prostu wcześniej gdy chyba pisałem prywatnie to nie zostałem zweryfikowany, dlatego druga próba już teraz publiczna.
@Friedrich von Baden Rozumiem i życzę powodzenia w MAW!
Dziękuję oby Pańskie słowa się spełniły. Jednak aby tak się stało, to potrzeba aby JCKM wrócił. Bez niego nie da się polityki i dyplomacji uprawiać…
Cóż. Szkoda, że Szanowny @Friedrich von Baden nie jest obywatelem CK Monarchii dla niej samej i że chodzi o funkcje dyplomatyczne dla Hohenzollernów. O_O
Tak czy owak, życzę powodzenia Szanownemu
Chciałem się zadomowić w Cesarstwie Niemiec wcześniej, ale jedna z tamtejszych koronowanych głów zachowuje się jak gdyby wypił o jedną kawę za dużo i z takimi osobami mi nie po drodze
Jan Edigey-Korycki pisze: ↑1 rok temuCóż. Szkoda, że Szanowny @Friedrich von Baden nie jest obywatelem CK Monarchii dla niej samej i że chodzi o funkcje dyplomatyczne dla Hohenzollernów. O_O
Tak czy owak, życzę powodzenia Szanownemu
Chciałem się zadomowić w Cesarstwie Niemiec wcześniej, ale jedna z tamtejszych koronowanych głów zachowuje się jak gdyby wypił o jedną kawę za dużo i z takimi osobami mi nie po drodze
Dziękuję.
Zapytałbym o kogo chodzi, ale chyba nie wypada publicznie o tym mówić, pisać.
Szanowny Panie @Friedrich von Baden , ja tam tajemnic nie mam i mogę wyjawić, że chodziło o Wittelsbacha
Jan Edigey-Korycki pisze: ↑1 rok temuSzanowny Panie @Friedrich von Baden , ja tam tajemnic nie mam i mogę wyjawić, że chodziło o Wittelsbacha
Zapytałbym, którego, ale chyba się domyślam…
Ten o którym myślę, to obecnie już u nas w Cesarstwie Niemieckim nie żyje. Jednak działa(ł) on jakiś czas temu na pewno w RON. Ale ostatnio zaniemógł realiozą. Czy obecnie jest aktywny gdzieś indziej, tego nie wiem, nie interesuje mnie on.
W sumie wie Pan @Jan Edigey-Korycki, że Tymoteusz Piechota to w mikronacjach właściwie pojawił się chyba właśnie tutaj, na forum Monarchii. Jeszcze wtedy ja działałem tutaj pod poprzednim wcieleniem, był tu nawet spory ruch, kilku aktywnych obywateli…
Ach jak ten czas zleciał. Jak wiele się pozmieniało. Jak wiele można żałować.
@Friedrich von Baden Całkowicie się zgadzam Jak wiele można odbudować
Jeśli o mnie chodzi, to dobrze wiedzieć, że władca Bawarii zaginął
) Dla mnie w tym momencie liczą się MAW, Edelweiss i Cesarstwo Nan Di (w tych dwóch ostatnich udzielam się trochę mniej z powodu lekkiego braku czasu!), a musiałem zrezygnować z RON, Cesarstwa Niemieckiego i z Rusowii… O_O
W Rusowii mogę się pochwalić, że byłem jednym z ojców założycieli, ale postanowiłem wyjść po angielsku w pewnym momencie
Co do mikronacji w Polsce, to trochę za bardzo nas nękają ataki botów w ostatnim czasie i cieszę się, że dajemy sobie z nimi radę (to też jednak może odstraszyć nowych chętnych, bo na przykład, nie będą wiedzieć co się dzieje i dlaczego nie mogą się zalogować!)