Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑2 lata temuObecnie nie mam pieniędzy ale jak przyjdzie wypłata chętnie zakupię 32 akcje.
Podtrzymuję chęć zawarcia umowy. Oferta nadal aktualna?
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑2 lata temuObecnie nie mam pieniędzy ale jak przyjdzie wypłata chętnie zakupię 32 akcje.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Niestety nie. Podiąłem decyzje o rezygnacji z planów budowy fabryki i odsprzedaży akcji firmy.
Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑2 lata temuNiestety nie. Podiąłem decyzje o rezygnacji z planów budowy fabryki i odsprzedaży akcji firmy.
A to ciekawostka! Co się stało?
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑2 lata temuMoritz von Oranien-Nassau pisze: ↑2 lata temuObecnie nie mam pieniędzy ale jak przyjdzie wypłata chętnie zakupię 32 akcje.
A Szanowny wystartuje by bronić honoru Monarchii?
Szczerze mówiąc to przestała mnie bawić dychotomia: kary za falstart albo zajmowanie tyłów tabeli. Do tego jeszcze w tę sobotę mam rozpoczęcie sezonu realowego.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑2 lata temuSzczerze mówiąc to przestała mnie bawić dychotomia: kary za falstart albo zajmowanie tyłów tabeli. Do tego jeszcze w tę sobotę mam rozpoczęcie sezonu realowego.
Kary są już zupełnie inaczej naliczane, no ale szkoda by reprezentacja MAW nie miała nikogo pod swoją flagą.