Pogrzeb Sophie Suzanne von Hippogriff

Albert Fryderyk de Espada
Awatar użytkownika
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Bardzo dobrze że wątpliwości zostały rozwiane i temat zostaje zamknięty gdyż to nie czas ani tym bardziej okoliczności na taką dyskusję.

ObrazekObrazekObrazek

Kaspar Waksman
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Kaspar Waksman »

To fakt. Jednak tym bardziej brzydzi mnie fakt, że dla Pana Ebe ważniejsze są uprzedzenia niż honor, który w takiej sytuacji nakazywałby powiadomienie i zaproszenie byłego małżonka ś.p Sophii. Inaczej niż skandalem się tego nazwać nie da.

Awatar użytkownika
Reakcje:

Ehhhh
Tego właśnie chciałem uniknąć, zaraz wypowie się pan Leszek Ebe i klutnia gwarantowana.
Naprawdę panowie nie warto, nie tu i nie teraz.

ObrazekObrazekObrazek

Leszek Ebe-Grüner
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Wątek pożegnalny nie został umieszczony w dziale obywatelskim. Może faktycznie nie został usunięty, ale ukrywanie go przed innymi, gdzie wgląd mają tylko obywatele Muratyki, również jest oznaką małej cenzury. I nakaz powiadomienia miałbym dla obecnego małżonka ś.p. Sophii, a nie byłego małżonka. Ponadto prosiłbym, by nie było tutaj przedszkola, a jednak poważna rozmowa dwóch osób w tej sprawie. Obrażać się nawzajem mogą dzieci. My możemy dyskutować i zachować poziom kultury, nawet jeśli w czymś się nie zgadzamy. Na koniec powiem, że to, że nie powiadomiłem pana o pogrzebie, to nie oznacza że nie może brać pan udziału, tylko ze względu na swoje bezpieczeństwo i wolność słowa, nie umieszczałem informacji w Republice Muratyki. I to tyle co chciałbym dodać w tej sprawie.

Kaspar Waksman
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Kaspar Waksman »

Wątek został UMIESZCZONY w dziale obywatelskim. Żadne, powtórzę ŻADNE zapisy w dzienniku administratorskim nie wskazują na to jakoby wątek został przeniesiony do działu ukrytego. Apeluję do Pana jeszcze raz - proszę przestać bezczelnie kłamać ludziom tylko po to, żeby z Republiki Muratyki i jej władz zrobić jakichś “potworów”. Żeby nie być gołosłownym poniżej zamieszczam wyciąg z dzienniczka moderacji wątku Pana Ebe-Grunera:
Obrazek

I nie, śp. Sophia nie jest moją obecną żoną. Wystarczy zrobić trochę “riserczu” żeby dowiedzieć się z sarmackiego forum, że 28 grudnia 2021 roku o godzinie 21:30 śp. Sophie złożyła wniosek o wyrejestrowanie naszego małżeństwa.

Z góry przepraszam Obywateli MA-W za ten niepotrzebny mini-burdel, ale nie będę tolerował łgania, i to tak bezczelnego.

Awatar użytkownika
Reakcje:

Odczuwam wrażenie że czasami mówię sam do siebie, najlepiej było by gdybym w ogóle się nie odezwał. Problem by nawet nie zaistniał.

ObrazekObrazekObrazek

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

Szanowni Panowie, rozumiem powagę sytuacji, ale nie róbmy z igieł wideł.
Drogi synu, nie ma co wszczynać awantur, tylko podać sobie rękę, powiedzieć: “przepraszam Panowie, no nie ułożyło nam sie w Muratyce. Było ok, ale jednak się nie zgadzamy w pewnych kwestiach”. Nie oczerniajmy się bezsensownie, a współdziałajmy. Może jeden czegoś nie wie, drugi użył złego słowa, źle został zrozumiany, nieważne. Wdajemy się w polemikę, która nie ma głębszego sensu.
Ja osobiście uważam Muratykę i osoby tam mieszkajace za godne uwagi, a Tobie Leszku przypominam, że też tam byłeś. Z drugiej strony Panowie, też zrozumcie, że nie we wszystkich należy widzieć od razu wroga, czy kłamcę.
Apeluję o zamknięcie sprawy i rozejście się. ;)

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Królestwo Węgier”