Doskonale o tym wiem
Dział Nieobecności
- Freiin Isabella Marie Swann
- Reakcje:
-
Kto to?
Isabella Marie freifrau Swann
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Zastanawiała się Pani czym będzie się Pani zajmować ?
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- Reakcje:
-
Kto to?
Przyznam się szczerze, że nie mam pojęcia. Tak dawno nie byłam w mikronacjach, że nie mam bladego pojęcia co można by robić.
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
A może kultura, sztuka, to co Szanowna Pani kiedyś lubiła
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Ma Pan w sto procentach rację, nic na siłę, ale wypadałoby coś robić.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Andrew von Habsburg pisze: ↑3 lata temuMa Pan w sto procentach rację, nic na siłę, ale wypadałoby coś robić.
Ja podchodzę do tego nieco inaczej.Naszą rolą, tym co się chce i co są w mikro jest by zachęcić/przywrócić chęć tym co się ostatnio mniej chciało (10lat temu ) , więc spóbujmy delikatniej…
Sztuka…
Malarstwo?
Rzeźba?
Muzyka?
@Isabella Marie Swann czy jeszcze coś innego Szanowną by uszczęśliwiło?
- Reakcje:
-
Kto to?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuAndrew von Habsburg pisze: ↑3 lata temuMa Pan w sto procentach rację, nic na siłę, ale wypadałoby coś robić.
Ja podchodzę do tego nieco inaczej.Naszą rolą, tym co się chce i co są w mikro jest by zachęcić/przywrócić chęć tym co się ostatnio mniej chciało (10lat temu
) , więc spóbujmy delikatniej…
Sztuka…
Malarstwo?
Rzeźba?
Muzyka?
@Isabella Marie Swann czy jeszcze coś innego Szanowną by uszczęśliwiło?
Przyznam się, że dawno niczym innym jak medycyną i pewną grą się nie interesowałam. Więc przyznam się otwarcie, że nie mam żadnego pomysłu na siebie na chwilę obecną. Jeśli Panowie jakieś zajęcie mi zlecą z chęcią pomogę.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Isabella Marie Swann pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuAndrew von Habsburg pisze: ↑3 lata temuMa Pan w sto procentach rację, nic na siłę, ale wypadałoby coś robić.
Ja podchodzę do tego nieco inaczej.Naszą rolą, tym co się chce i co są w mikro jest by zachęcić/przywrócić chęć tym co się ostatnio mniej chciało (10lat temu
Sztuka…
Malarstwo?
Rzeźba?
Muzyka?
@Isabella Marie Swann czy jeszcze coś innego Szanowną by uszczęśliwiło?Przyznam się, że dawno niczym innym jak medycyną i pewną grą się nie interesowałam. Więc przyznam się otwarcie, że nie mam żadnego pomysłu na siebie na chwilę obecną. Jeśli Panowie jakieś zajęcie mi zlecą z chęcią pomogę.
Miło słyszeć, że coś chciała by Szanowna zrobić… Coś się wymyśli.
Chciałbym jednak się dowiedzieć od JCKM @Franz Leopold I czy sehr geehrte frau Swan przysługuje tytuł Baronessy czy jakiś inny, bo taką damę trzeba prawidłowo tytułować.
- Reakcje:
-
Kto to?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuIsabella Marie Swann pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuJa podchodzę do tego nieco inaczej.Naszą rolą, tym co się chce i co są w mikro jest by zachęcić/przywrócić chęć tym co się ostatnio mniej chciało (10lat temu
Sztuka…
Malarstwo?
Rzeźba?
Muzyka?
@Isabella Marie Swann czy jeszcze coś innego Szanowną by uszczęśliwiło?Przyznam się, że dawno niczym innym jak medycyną i pewną grą się nie interesowałam. Więc przyznam się otwarcie, że nie mam żadnego pomysłu na siebie na chwilę obecną. Jeśli Panowie jakieś zajęcie mi zlecą z chęcią pomogę.
Miło słyszeć, że coś chciała by Szanowna zrobić… Coś się wymyśli.
Chciałbym jednak się dowiedzieć od JCKM @Franz Leopold I czy sehr geehrte frau Swan przysługuje tytuł Baronessy czy jakiś inny, bo taką damę trzeba prawidłowo tytułować.
Podejrzewam, że ja już tytułu nie mam po tak długim czasie