Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuSystem mi robi takie dziwne korekty. Oczywiście witam nad Dunajem.
A ten w Galicji i Lodomerii to co? Wysechł?
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuSystem mi robi takie dziwne korekty. Oczywiście witam nad Dunajem.
A ten w Galicji i Lodomerii to co? Wysechł?
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Juan Terranova pisze: ↑3 lata temu-Za pozwoleniem, Senor, na tym etapie znajomości wolałbym zachować szczegóły swego życia realowego dla siebie
Przecież to nie ja pisałem o aptekarzu.
Nie ma problemu.
Dunaj czy Dunajec - niemalże to samo.
Witam szanownego Pana i życzę dobrego pobytu.
Tymoteusz Dostojewski
Insulijczyk brodryjskiego pochodzenia
Disculpe, zapomniałem zupełnie że Dunajec płynie w granicach Monarchii!
Założyłem wszak, że niejako “domyślnie” mowa o zajęciu tutejszym, wirtualnym
Juan Terranova pisze: ↑3 lata temuDisculpe, zapomniałem zupełnie że Dunajec płynie w granicach Monarchii!
Założyłem wszak, że niejako “domyślnie” mowa o zajęciu tutejszym, wirtualnym
No a widzi Szanowny, jakoś nie skojarzyłem. Aptekarzy ci u nas akurat niedobór, także witamy!
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuNo a widzi Szanowny, jakoś nie skojarzyłem. Aptekarzy ci u nas akurat niedobór, także witamy!
Czy mógłby mi Senor podpowiedzieć, jak się zabrać za otwarcie apteki, dajmy na to, w Pradze?
Juan Terranova pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuNo a widzi Szanowny, jakoś nie skojarzyłem. Aptekarzy ci u nas akurat niedobór, także witamy!
Czy mógłby mi Senor podpowiedzieć, jak się zabrać za otwarcie apteki, dajmy na to, w Pradze?
Nie chciałbym się rządzić w innym namiestnictwie, więc polecę @Moritz von Oranien-Nassau, to on włada Namiesnictwem Czeskim. Natomiast w całym MAW nie ma zazwyczaj problemu z założeniem czegokolwiek i gdziekolwiek, pod warunkiem, że sluży to dobrej zabawie.
Zakłada Szanowny wątek i voila!
Formalny wniosek tutaj viewforum.php?f=121
I wątek można zacząć tutaj viewforum.php?f=59
albo tutaj viewforum.php?f=120
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑3 lata temuFormalny wniosek tutaj viewforum.php?f=121
I wątek można zacząć tutaj viewforum.php?f=59
albo tutaj viewforum.php?f=120
Herr Oranien-Nassau, co tak “z oficjała”?
Pytanie było do urzędnika, więc jako urzędnik odpowiadam.