Ale garnitur mocno stonowany
Tak na marginesie to koncerty organizuję Al Jazeera Balkans ![]()
Znalezione w Internecie
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑5 lata temuAle garnitur mocno stonowany
Tak na marginesie to koncerty organizuję Al Jazeera Balkans
Oj... Ja wiem, że to muzułmanin, ale aż tak? ![]()
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
A to jest akurat bardzo powszechne, ale nieprawdziwe przekonanie. Al Jazeera jest obecnie jedną z największych agencji informacyjnych na świecie, i według niektórych jedną z najlepszych, a na pewno najlepszą w regionie bliskowschodnim... Nie mówiąc już o tym, że politykę programową mają dużo bardziej kontrowersyjną niż sporo telewizji anglosaskich ![]()

- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Franz Leopold I pisze: ↑5 lata temuA to jest akurat bardzo powszechne, ale nieprawdziwe przekonanie. Al Jazeera jest obecnie jedną z największych agencji informacyjnych na świecie, i według niektórych jedną z najlepszych, a na pewno najlepszą w regionie bliskowschodnim... Nie mówiąc już o tym, że politykę programową mają dużo bardziej kontrowersyjną niż sporo telewizji anglosaskich
Niby mam codziennie kontakt z wyznawcami tej religii, ale raczej w wersji soft. Zresztą to nie ma znaczenia, ale chodzi o to, że rozumiem, o co kaman... A to, że Al Jazeera jest jedną z największych agencji to jest dla mnie jasne. Moje zdziwienie, w sumie niezrozumiałe, (wszak Bośnia jest muzułmańska) dotyczyło występowania jej w bałkańskiej BSH.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte